Banner
tekst4naslovna

Google Pixel 7 / Pixel 7 Pro – prvi puta prikazan uživo

Google Pixel 7 i Pixel 7 Pro prikazani su uživo.

Google je na svojoj I/O developerskoj konferenciji predstavio (prikazao) Pixel 7 pametni telefon. Google Pixel 7 je predstavljen s nekim promjenama u odnosu na Pixel 6. Ponajprije su tu promjene po pitanju stražnje kamere te chipseta koji će pokretati Pixel 7 pametni telefon.

Nothing ugovara partnere prodaje Europe i Indije za Another (1)

Riječ je o drugoj generaciji Google Tensor chipseta. Razlika druga po redu u odnosu na još uvijek aktualni Pixel 6 je u tome što je Pixel 7 napravljen od „jednog dijela aluminija” odnosno na isti je način napravljen i Pixel 7 Pro.

tekst4sl1

Google Pixel 7 i Pixel 7 Pro pokretat će druga generacije Google Tensor chipseta kao i to da će posjedovati 6,7” i 6,8” AMOLED zaslon s 1440+ rezolucijom. Ostale značajke koje se spominju za Google Pixel 7 i Pixel 7 Pro dotiču se veličine memorije i radne memorije, priča se o 8GB radne te 128GB i 512GB interne memorije.

Samsung Galaxy Z Flip 4 prikazan na renderima

Na pripadajućim fotografijama možemo vidjeti Google Pixel 7 i Pixel 7 Pro. S dizajnerske (vizualne) strane Pixel 7 modeli nisu u velikoj razlici od trenutno aktualnih modela. Jedina vizualna razliku koju možemo i mi ovako primijetiti odnosi se na dio stražnje strane modula kamere.

Što čini dva modula odnosno jedan je u obliku „pilule” a drugi u obliku „punch-hole” odnosno rupice. Prije smo pričali o dolasku još jedne kamere „plus” na Pixel 7 Pro model.

tekst4sl2

Što bi značilo kako bi isti imao mnogo kvalitetniju kameru u odnosu na Pixel 6. Ipak potrebno je pričekati dostupnost na tržištu Pixel 6a pametnog telefona. Njegova dostupnost očekuje se u srpnju znači u sred ljeta.

WhatsApp dobio mogućnost reakcija i dijeljenje velikih datoteka

Osim chipseta koji nam je poznat i nemamo baš previše značajki i mogućnosti koje će Pixel 7 / Pixel 7 Pro sa sobom donijeti. Osim fotografija u prilogu vam donosimo i video-zapise gdje se prikazuju Pixel 7 modeli pa si slobodno možete zaviriti što to Google ima u planu s Pixel 7 serijom pametnih telefona.

U našim krajevima i neće baš biti uspješna prodaja Google Pixel 7 i Pixel 7 Pro pametnih telefona. S razlogom što Google i nema baš razvijenu mrežu prodaje na Balkanu.

Samsung predstavio nove microSD kartice i UFS 4.0 memorijski čip

Ipak to ne znači da mi ne možemo se zaputiti u Njemačku ili neku drugu (obližnju) Europsku zemlju i kupiti Google Pixel pametni telefoni ili neki drugi proizvod iz Google portfelja.

tekst4sl3

Da ne bi bili u crnim mislima pogledajmo fotografije i video materijal i nadajmo se što prije početku prodaje Google Pixel 7 i Google Pixel 7 Pro modela pametnih telefona.

Najčitanije