Banner
4 1

Elon Musk se na X platformi pohvalio – 8.8.2024. stižu Robotaxi

8.8.2024. stižu Teslini Robotaxi.

Tesla i njezini sljedbenici trenutno su sigurno uzbuđeni do usijanja. Razlog? Novi potencijalni dodaci električnoj floti. Kruže glasine o dva noviteta koji bi se mogli pridružiti Teslinoj liniji.

3

Pristupačniji električni automobil, poznat kao “Tesla od 25.000 dolara” (procijenjena cijena oko 181.000 juana), te potpuno autonomno vozilo dizajnirano bez upravljača ili pedala.

Tesla kreće s postavljanjem volana na desnu stranu za Indijsko tržište

Danas je na društvenoj medijskoj platformi X sam Elon Musk dao najavu planova za predstavljanje Tesla Robotaxija 8. kolovoza. Očekuje se da će Robotaxi imati dizajn sličan Cybertrucku.

1 4

Ovo autonomno vozilo u skladu je s komentarima koje je Musk dao u biografiji Waltera Isaacsona, gdje je nagovijestio sljedeću generaciju Tesle s mogućim lansiranjem 2024. godine.

Tesla s CATL-om razvija brže punjenje baterija

Biografija je čak uključivala “rane crteže dizajna” Robotaxija, što sugerira estetiku sličnu Cybertrucku. Iako su detalji za sada oskudni, entuzijasti Tesle vjerojatno s nestrpljenjem iščekuju više informacija o Robotaxiju i niskobudžetnom električnom automobilu.

2 2

8. kolovoz obećava biti veliki dan za Teslu, potencijalno otkrivajući ne samo jedan, već dva značajna dodatka u liniji električnih vozila. Elon Musk voli dati svojim izdanjima i predstavljanjima dozu teatralnosti, a isto se može očekivati i tog datuma.

Tesla za modele X,Y, i S smanjuje procjenu dometa

Tvrtka sada mora raditi jače nego ikad, s obzirom na to da druge marke i njihovi odjeli za električna vozila sustižu korak. Svi su nestrpljivi da vide što je Tesla pripremila u posljednje vrijeme.

Najčitanije