Banner
GM BF 1

Black Friday na Geekmaxi

GeekMaxi je drugačiji webshop, s gadgetima i bez mobitela – doslovno nemaju niti jedan u ponudi :-). Ali imaju druge cool stvarčice, od električnog romobila, bicikla do laptopa.

Neki popusti vrijede već sada, drugi za “produljeni petak” – četvrtak i petak (Jimmy uređaji, do 50% popusta, 18., 29.11.) a za tri cool artikla imamo i kupone s kojima dodatno štedite i na Black Friday cijene.

Akcija obuhvaća sve Kugoo romobile, koji su se pokazali kao jako dobra alternativa skupljim, slabijim i lošije opremljenim Xiaomi električnim romobilima.

Kugoo romobili imaju ovjes i u većini modela snažniji 350 W motor a cijene su značajno niže od Xiaomia.

Osobno, možda mi se više sviđaju Fiido sklopivi električni bicikli, ipak su to ozbiljnije vozilice od romobila.

GM BF 2 Kupci Kugoo i Jimmy artikala dobivaju i besplatni poklon uz svaki kupljeni romobil / uređaj.

Xiaomi VIOMI V2 Pro robotski usisavač

https://www.youtube.com/watch?v=2AR46LHV2LM

Jedan od najboljih robotskih usisavača, bez obzira na cijenu, jest Xiaomi VIOMI V2 Pro koji usisava i pere pod krpom, uz obilje naprednih mogućnosti.

LDS laserski sustav će mapirati cijelu vašu kuću za optimalno čišćenje, mokro pranje poda radi fino i na parketima zbog točnog doziranja vode, usisna snaga je visokih 2100 Pa a čak 12 različitih senzora brine za vaš Xiaomi i vaš pod, bez obzira na vrstu.

Ovo čudo ima sniženu cijenu na 353 eura, a uz kupon 4t9x7EBJ štedite dodatnih 7 eura pa ga možete kupiti za 346 eura ili 2577 kn na ovom linku

VORKE Notebook 15

VORKE Notebook 15 1

Uh, ovo je meni osobno najbolja ponuda koju sam vidio već duljevrijeme.

Što kažete na potpuno aluminijski 15″ laptop s FullHD IPS ekranom, Intel Core i7 procesorom, dovoljno memorije (8 GB RAM / 256 GB SSD), dugotrajnom baterijom, USB 3.0 konektorima? Tu je lak i osvijetljena tipkovnica.

A Windowsi? Dolazi s originalnom desetkom. Engleskom, ne kineskom. Jedina razlika u odnosu na 7000+kn skupe uređaje jest starija generacije Core i7 procesora, no s time se da živjeti.

Dakle, tu je baš sve što očekujemo od premium laptopa, osim cijene: Vorke Notebook 15 ima cijenu od 360 eura, a uz kupon CSxZpheW štedite 5 eura i plaćate ga 355 eura ili samo 2664 kn!

Xiaomi Coclean

Zanimljiv baterijski usisavač prilagođen je za automobile. Izgleda dobro, kvalitetno je napravljen, dobro usisava, ima LED svjetiljku i stane bilo gdje, jer je malen.

Dobro će doći i van automobila.

Black Friday cijena mu je 46 eura ili 342 kn.

Najčitanije