huawei
1 20

Appleovi novi iPad Pro i iPad Air: Tanji, veći izbor veličina i OLED zasloni!

Novi iPad Pro i iPad Air donose brojne nadogradnje, uključujući veći izbor veličina, tanji dizajn i prelazak na OLED zaslone. Očekuje se da će biti pokretani s M3 čipom, a dolazak novih modela očekuje se do kraja ožujka.

Apple najavljuje uzbuđujuće novosti za sve ljubitelje njihovih tablet uređaja. Prema najnovijim glasinama koje kruže tehnološkim krugovima, novi iPad Pro i iPad Air bit će predstavljeni u sljedećih nekoliko tjedana, donoseći sa sobom niz nadogradnji i inovacija koje će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika.

Samsung Galaxy Fit3 stiže uskoro, cijena povoljnih 70 eura

Jedna od najznačajnijih vijesti je da će Apple prvi put u svojoj povijesti ponuditi iPad Air u dvije različite veličine, paralelno s Pro linijom. Ovo je značajan korak koji omogućuje korisnicima veći izbor prilagodbe svojim potrebama i preferencijama.

1 20

Tako će biti dostupan 11-inčni iPad Air koji će zadržati dimenzije svog prethodnika, pružajući poznato iskustvo korištenja, ali će također biti dostupan i novi 12,9-inčni iPad Air, s većim ekranom i impresivnim dimenzijama od 280.6 x 214.9 x 6 mm.

Samsung Galaxy Z Fold 6: Revolucionarni dizajn za novu generaciju

Nadalje, novi 11-inčni iPad Pro će također doživjeti određene promjene u dimenzijama, s očekivanim dimenzijama od 249,7 x 177,5 x 5,1 mm, što predstavlja određeno sužavanje u usporedbi s trenutnim modelom.

2 14

Za 12,9-inčni iPad Pro, očekuje se da će biti nešto duži i širi od iPad Aira s istom veličinom zaslona, ali će biti tanji, s dimenzijama od 281,5 x 215,5 x 5 mm.

Huawei Pocket 2: Povratak kralja kompaktnosti s vodootpornošću i kamerama na višoj razini

Ova promjena u dimenzijama sugerira nastojanje kompanije Apple da dodatno poboljša ergonomiju i praktičnost rukovanja njihovim tablet uređajima.

Apple Watch Ultra 3 doći će s cijenom od 1,500$ – razlog je microLED zaslon

Jedna od značajnih inovacija dolazi u obliku prelaska Pro linije na OLED zaslone, što bi trebalo rezultirati boljim performansama i poboljšanom kvalitetom prikaza slike.

4 12

Očekuje se da će ova promjena utjecati na tanji dizajn uređaja, smanjujući debljinu iz generacije u generaciju. Nadamo se da će to olakšati rukovanje s tako velikim uređajima i pružiti korisnicima još ugodnije iskustvo korištenja.

Apple 2026. planira predstaviti sklopivi uređaj – zamijenit će iPad Mini

Što se tiče unutarnjih komponenti, novi iPad Pro bit će pokretan s M3 čipom, koji će vjerojatno donijeti značajna poboljšanja u performansama i energetskoj učinkovitosti.

naslovna 1

Međutim, još nije potpuno jasno hoće li i Air linija prijeći na M3 čip ili će zadržati M2. Očekuje se da će ovi novi uređaji biti dostupni do kraja ožujka, a proizvođači dodataka već pripremaju nove kućišta kako bi se prilagodili novim dimenzijama i dizajnu.

iOS 18 – Povijesno ažuriranje s naglaskom na AI

Ipak, ostaje pitanje hoće li Apple održati službeni događaj za predstavljanje ovih novih proizvoda ili će se odlučiti samo za tiha lansiranja, što je praksa koju su primijenili u nedavnoj prošlosti.

tekst4sl2 4

Bez obzira na način predstavljanja, sigurno je da će ovi novi iPad Pro i iPad Air donijeti niz poboljšanja i inovacija koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike, potvrđujući Appleovu reputaciju kao lidera u području tablet tehnologije. S nestrpljenjem iščekujemo službenu potvrdu i detaljnije informacije o ovim uzbuđujućim novostima.

Najčitanije