Banner
t42

Apple Vision Pro na tržište će u ožujku 2024. – globalna dostupnost tek 2025.

Apple Vision Pro na tržište će početkom 2024. na njegovu globalnu dostupnost trebat će se ipak još pričekati.

YouTube: Ako koristite blokatore oglasa, čekajte na početak reprodukcije sadržaja

Prošlog lipnja, Apple je oduševio svijet najavom svojih slušalica miješane stvarnosti, poznatih kao Apple Vision Pro, na svojem prestižnom događaju.

Xiaomi Redmi K70E – Dimensity 8300 i prikaz na renderima

Međutim, umjesto trenutne dostupnosti, Apple je iznenadio obožavatelje najavljujući da će ove revolucionarne slušalice, koje spajaju virtualnu i proširenu stvarnost, biti dostupne tek 2024. godine.

ChatGPT Voice dostupan svima – dali je ovo pokušaj smirivanja napetosti

Sada su otkriveni točni datumi izlaska, a zajedno s njima i neka iznenađenja.

t41

Mark Gurman, dobro poznato ime u tehnološkom novinarstvu, posebno kada je riječ o Appleu, nedavno je podijelio informaciju koja će sigurno uzburkati svijet tehnologije.

MediaTek Dimensity 8300 – predstavljen

Prema njegovim izvorima, Apple Vision Pro bit će dostupan za kupnju u Sjedinjenim Američkim Državama u ožujku 2024. godine. No, ovaj datum nije bio u skladu s originalnim planovima tvrtke.

Samsung Galaxy A35 – renderi i značajke

Apple je prvotno namjeravao izbaciti proizvod u siječnju, ali izazovi u opskrbnom lancu i produljena testiranja natjerala su ih na odgodu za dva mjeseca.

t42

Što se tiče globalnog izlaska, prema Gurmanovim izvorima, Apple Vision Pro bit će dostupan u Kanadi i Ujedinjenom Kraljevstvu do kraja 2024. godine.

Huawei nastavlja podržavati Android aplikacije na globalnom tržištu

Međutim, ostatak svijeta morat će pričekati do posljednjih mjeseci 2025. godine kako bi imao pristup ovim inovativnim slušalicama. Ova vijest može izazvati različite reakcije među korisnicima, s obzirom na to da se čini da će se Apple Vision Pro puštati u prodaju fazno i s ograničenim dostupnostima.

t37

Cijena ovog tehnološkog čuda također će biti faktor koji će privući ili odbiti potencijalne kupce. Prema najnovijim informacijama, cijena Apple Vision Proa bit će postavljena na visokih 3500 dolara.

Apple iPhone 16 Pro – novi sustav hlađenja baterije i prvi prikaz

Ova cijena može predstavljati izazov za mnoge potrošače, ali s obzirom na dosadašnje uspjehe Applea i lojalnost njegovih korisnika, ne sumnjamo da će mnogi biti spremni izdvojiti tu svotu za vrhunski proizvod.

t39

No, što ako čekanje do 2025. godine nije opcija, a želite iskusiti snagu miješane stvarnosti? Apple ima pokriven plan za to. Unatoč ograničenom izdanju Vision Proa, već je najavljeno da se radi na pristupačnijem modelu.

Apple iPhone SE 4 – novi prikaz koncepta šarolikih boja i modernog dizajna

Ovaj model trebao bi biti dostupan najkasnije do kraja 2025. ili početkom 2026. godine. Ova vijest će svakako obradovati one koji žele iskusiti inovativne značajke miješane stvarnosti bez potrebe za visokim ulaganjima.

t35

Iako se možda čini da će čekanje do 2025. godine biti izazov, prednost je u tome što će korisnici moći birati između vrhunskog, ali skupljeg, modela Apple Vision Proa ili pričekati nešto duže kako bi ugrabili pristupačniju opciju sličnih značajki.

Apple iPhone 15 Pro Max od 256GB u proizvodnji košta 502$

S obzirom na ove perspektive, Apple Vision Pro postavlja se kao jedan od najiščekivanijih proizvoda u svijetu miješane stvarnosti, spremnog unaprijediti naša iskustva i promijeniti način na koji komuniciramo s tehnologijom. I dalje stojimo pri mišljenju da će Apple Vision Pro ipak imati kamen spoticanja a to će biti cijena.

Najčitanije