Banner
FF22

Apple Vision Pro 2 na tržište će 2027. godine

Slušalice Apple Vision Pro planirane za lansiranje 2027. godine najavljuju revolucionarna vizualna iskustva u proširenoj i virtualnoj stvarnosti s vrhunskim RGB OLEDoS zaslonima, prema izvještajima tvrtke Omdia. Tehnologija mikro-OLED zaslona obećava poboljšanu svjetlinu i reprodukciju boja, eliminirajući potrebu za tradicionalnim filterima boja. Iako analitičar Ming-Chi Kuo ne predviđa hardverska ažuriranja do samog lansiranja, Vision Pro postavlja visoke standarde u industriji, obećavajući transformaciju AR i VR iskustava.

U svijetu tehnologije, gdje se inovacije stalno miješaju s očekivanjima korisnika, najnovija vijest o najavljenim slušalicama Apple Vision Pro za 2027. godinu donosi uzbuđenje i napetost.

Microsoft Copilot dostupan na Android i iOS platformama

Prema najnovijim izvještajima iz tvrtke Omdia, ova druga generacija slušalica planira unaprijediti iskustva proširene i virtualne stvarnosti s revolucionarnim RGB OLEDoS zaslonima.

FF22

Analitičari, uključujući poznatog stručnjaka Ming-Chi Kuoa, predviđaju da neće biti hardverskih ažuriranja do službenog lansiranja 2027. godine, postavljajući temelje za nevjerojatna očekivanja.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi 4K snimanje pri 120fps-a

Jedno od ključnih poboljšanja koje se očekuju od slušalica Apple Vision Pro 2027. jest u uvođenju vrhunske RGB OLEDoS tehnologije. Omdia, tvrtka za istraživanje tržišta, prenosi da će ovi zasloni donijeti značajno unapređenje u svjetlini i reprodukciji boja, postavljajući nove standarde u vizualnom doživljaju.

t41

Ističući prednosti ovih naprednih zaslona, Vision Pro obećava transformaciju proširene stvarnosti (AR) i virtualne stvarnosti (VR) na način koji do sada nije bio moguć.

Apple Watch 9 i Watch Ultra 2 ponovno dostupni

Jedna od ključnih inovacija je u implementaciji mikro-OLED zaslona, koji će pridonijeti većoj svjetlini i boljoj učinkovitosti. Tradicionalni filteri boja postaju prošlost, jer RGB OLEDoS tehnologija omogućava direktno stvaranje svjetlosti i boje iz podpiksela.

t42

Ovaj korak naprijed ne samo da povećava svjetlinu zaslona, već i poboljšava energetsku učinkovitost, što ih čini nadmoćnijima od konkurencije koja i dalje koristi zastarjele tehnologije poput WOLED i OLEDoS zaslona s filterima boja.

Bidenova administracija potvrdila zabranu prodaje Apple Watcha u SAD-u

Analitičar Ming-Chi Kuo, poznat po preciznim predviđanjima vezanim uz Apple proizvode, sugerira da neće biti hardverskih ažuriranja do samog lansiranja 2027. godine.

t39

Ovo očekivanje postavlja visok standard i potiče našu maštu o tome što bi Vision Pro mogao ponuditi. Unatoč pojedinim izvješćima koja spominju mogućnost jeftinije verzije slušalica već 2025. godine, konkretni dokazi još uvijek nedostaju, ostavljajući nas u iščekivanju slijedećih koraka Apple-a.

Appleovo ambiciozno partnerstvo s medijskim gigantima za unapređenje umjetne inteligencije

Uzbuđenje oko Vision Pro ne odnosi se samo na hardverske specifikacije, već i na obećanje da će redefinirati iskustva proširene stvarnosti i virtualne stvarnosti.

t33

S unaprijeđenim zaslonima koji nude neusporedivu reprodukciju boja i svjetlinu, korisnici mogu očekivati dublji, realniji doživljaj AR i VR iskustava. Ovo nije samo korak naprijed; to je skok u budućnost tehnologije nošene na glavi.

Apple pustio u opticaj iOS 17.2.1

Dok i dalje čekamo na konkretnije informacije o funkcijama i mogućnostima Vision Pro, postaje jasno da Apple cilja postavljanje novih standarda u industriji proširene i virtualne stvarnosti.

t37

Njihova posvećenost inovacijama očituje se u eliminaciji filtera boja i usvajanju tehnologije koja pruža ne samo bolje vizualno iskustvo već i energetsku efikasnost.

Ranjivost iOS / Android 5G telefona – ažurirajte na aktualnu verziju softvera

S obzirom na sve ove najave, ljubitelji Apple proizvoda i tehnologije općenito ne mogu dočekati službeno predstavljanje Vision Pro slušalica 2027. godine.

t44

Očekivanja su visoka, ali ako se ostvare, Vision Pro bi mogao postati ne samo vrhunski proizvod u svijetu AR i VR, već i pokretač sljedeće ere u tehnološkim inovacijama. Nestrpljivo očekujemo da vidimo kako će se ova obećanja pretvoriti u stvarnost, otvarajući novo poglavlje u svijetu audiovizualnih tehnologija.

Najčitanije