Banner
1 40

Apple velike nade polaže u Vision Pro – evo i zašto

Apple veliku važnost daje Vision Pro naočalama a u izradi je već i njegov nasljedni, Vision Pro 2 koji bi na tržište trebao 2027. godine.

Apple Vision Pro, najnoviji izdanak tehnološkog diva, nedavno je stigao na tržište virtualne stvarnosti s visokom cijenom od 3,499 dolara za početni model s 256GB interne memorije.

Iako cijena može izgledati značajna, ne možemo zanemariti činjenicu da se radi o ulasku Applea u svijet VR tehnologije, označavajući njihovu prisutnost u segmentu koji je već osvojen od strane drugih proizvođača.

Apple 2026. planira predstaviti sklopivi uređaj – zamijenit će iPad Mini

Iznos prednarudžbi, koji je dosegnuo 100 tisuća, ukazuje na to da potrošači nisu oklijevali uložiti u ovo tehnološko čudo.

No, umjesto raspravljanja o tome tko bi trebao ili ne bi trebao posjedovati Apple Vision Pro, fokusirat ćemo se na važnost koju Apple pridaje ovom proizvodu.

Apple Vision Pro 2 na tržište će 2027. godine

Nakon što su mnogi već duboko zakoračili na tržište virtualne stvarnosti, Apple je strpljivo čekao svoju priliku, a čini se da je taj trenutak došao.

Apple Vision Pro i popis prvih 600 aplikacija

Danas, kad su Vision Pro slušalice postale dostupne nakon uspješne kampanje prednarudžbe, jasno je da postoji značajan interes za ovim proizvodom.

Apple ne samo da je ušao na tržište VR-a, već je i najavio razvoj nasljednika, Apple Vision Pro 2 (koji će na tržište 2027.), čime pokazuje svoju posvećenost ovoj tehnologiji.

U drugom video oglasu za Vision Pro, Apple je dodatno istaknuo funkcionalnosti ovog proizvoda.

Videozapisi koji pokazuju korisnicima kako koristiti slušalice, postaviti Zeiss optičke umetke, prilagoditi postavke i navigirati kroz Control Center, pružaju korisnicima jasne smjernice o korištenju ovog vrhunskog uređaja.

Apple Vision Pro Baterija: Detaljna analiza i performanse

Apple također naglašava pristupačnost Vision Pro-a, s posebnim naglaskom na značajkama koje olakšavaju korištenje osobama s posebnim potrebama.

Sve to čini proizvod privlačnim širem spektru potrošača. Za one zainteresirane za isprobavanje ovog inovativnog proizvoda, Apple nudi mogućnost rezervacije demo sesije u njihovim trgovinama.

Time pružaju potrošačima priliku da osobno dožive čaroliju virtualne stvarnosti prije nego se odluče na kupnju.

Facebook sutra puni 20 godina – društvena mreža koja je promijenila internet

Apple Vision Pro predstavlja ne samo korak naprijed u tehnologiji virtualne stvarnosti, već i potvrdu Appleove predanosti inovacijama.

Iako cijena može biti prepreka za neke, interes potrošača i planovi za nasljednika jasno ukazuju na to da je Apple spreman preuzeti vodeću ulogu u ovom dinamičnom području tehnologije, ako želite znati više o Apple Vision Pro 2, detalje se nalaze na linku.

Najčitanije