Banner
231205 HUR CAR KV EN CMYK 16 9 PRO BLACK CRO web 1

HONOR Magic V2 – Zaboravite sve što ste znali o preklopnim pametnim telefonima

HONOR Magic V2 donosi revoluciju u svijetu preklopnih pametnih telefona

HONOR MAGIC V2, novi preklopni pametni telefon globalnog tehnološkog brenda HONOR, dokaz je da se napredna inovacija vrlo lako može spojiti s elegantnim dizajnom.

HONOR V2 Campaign Pictures Social 1x1 Overlays11

U dvije godine rada i razvoja koji uključuje više od 210 tehnoloških otkrića, stvoren je uređaj koji se ističe među drugima te je spreman unaprijediti mobilno iskustvo s funkcionalnošću i stilom.

HONOR Magic V2 je toliko lagan, samo 231g, da se lako natječe s nekim od najtanjih i najpopularnijih pametnih telefona na tržištu koji se ne preklapaju. Kako bi konstruirano svaki dio i minimizirao nepotrebni prostor, dobiven je zadivljujuće tanak profil od samo 9,9 mm1 kada je preklopljen. U HONOR-u razumiju koliko su važni materijali za izradu pametnih telefona – titanijska legura za zrakoplovnu primjenu ugrađena u zglob nije samo zbog izdržljivosti nego se tu radi o osiguravanju snage preklopnog uređaja. Ovaj uređaj je testiran da izdrži preko 400.000 savijanja2 što potvrđuje i certifikat SGS-a.

HONOR V2 Campaign Pictures Social 1x1 Overlays15

Unutarnji i vanjski zaslon hvale se sa zadivljujućih 1,07 milijardi boja, a dvostruka podrška za 100% DCI-P3 spektar boja, dobiva se točna i dosljedna reporodukcija na oba zaslona. Vanjski zaslon mjera 20:9 pruža osjećaj korištenja zaslona na kakvog smo navikli, ali s poboljšanim dizajnom i specifikacijama cutting-edge uređaja. HONOR Magic V2 obećava neusporedivo bolje iskustvo pretraživanja i kristalno čistu sliku video poziva, osiguravajući da korisnici ostanu produktivni. Štoviše, uvođenje Dual Tasking Efficiency-a, omogućeno okomito podijeljenim zaslonom, pretvara multitasking u laganu aktivnost, omogućavajući korisnicima da istovremeno obavljaju posao i uživaju u slobodnom vremenu.

HONOR Magic V2 uključuje i značajke zaštite oka poput 3840 Hz PWM1 zatamnjivanja kako bi se smanjio napor čak i tijekom produžene upotrebe, što dokazuje HONOR-ovu usmjerenost inovacije prema čovjeku.

231205 HUR CAR KV EN CMYK 16 9 PRO BLACK CRO web 1

Baterija HONOR Magic V2 predstavlja novu generaciju silicij-ugljične dvostruke baterije prosječne debljine od samo 2,72 mm koja postiže visoki kapacitet do 5000 mAh1 u prostoru tankog i laganog sklopivog vodećeg kućišta.

Dostupnost

Preklopni pametni telefon HONOR Magic V2 u Hrvatskoj je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera – A1 i Telemach, te kod maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 EUR, a dolazi u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/
Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia
Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Najčitanije