huawei
1 16

Apple pustio u opticaj iOS 17.3.1

Apple je učinio dostupnom "manju nadogradnju" za iOS 17.3, pod brojčanom oznakom 17.3.1.

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

Apple je objavio iOS 17.3.1 i iPadOS 17.3.1, manja ažuriranja za operativne sustave iOS 17 i iPadOS koja su objavljena u rujnu 2023. Ova nova nadogradnja dolazi nekoliko tjedana nakon što je Apple izdao iOS 17.3, koji je bio primarno usmjeren na otežanu krađu uređaja.

Hrvatski telekom operateri u problemu – pokrenuta istraga

Korisnici mogu preuzeti iOS 17.3.1 i iPadOS 17.3.1 na svoje iPhone i iPad uređaje koji ispunjavaju uvjete jednostavno odlaskom na Postavke > Općenito > Ažuriranje softvera.

ios.17.3.1
iOS 17.3.1 nadogradnja na iPhone 15 Pro modelu je veličine od 298,1MB.

Prema objavljenim informacijama o ovom izdanju, ažuriranje uključuje ispravke za bugove koji bi mogli uzrokovati neočekivano dupliciranje ili preklapanje teksta tijekom tipkanja.

Apple radi na dva prototipa sklopivih telefona

To je popravak koji će korisnicima olakšati svakodnevno korištenje njihovih uređaja, eliminirajući frustracije povezane s navedenim problemom. Ranije ovog tjedna, Apple je najavio dolazak iOS-a 17.3.1 kao točkastog ažuriranja za iOS 17.3, a testiranje ovih poboljšanja je već bilo uočeno od strane stručnjaka iz Macworlda.

1 16

Korisnici će biti olakšani saznanjem da ovo ažuriranje ne donosi samo ispravke grešaka, već i poboljšanja u performansama sustava, što bi trebalo rezultirati stabilnijim i pouzdanijim radom njihovih uređaja.

Nova era intenzivnih boja: Samsung Galaxy S24 donosi poboljšani Vivid mode

Osim toga, važno je napomenuti da prema Appleovoj web stranici o sigurnosnim izdanjima, ovaj put nema objavljenih CVE unosa, što znači da nema poznatih sigurnosnih propusta koji bi mogli ugroziti uređaje korisnika. To dodatno pruža osjećaj sigurnosti korisnicima koji se brinu o zaštiti svojih podataka i privatnosti.

iPhone 15 Pro Max 4

Međutim, ovo nije kraj nadogradnji za Appleove operativne sustave. Tvrtka također radi na iOS-u 17.4, koji će donijeti nove emotikone i druge značajke, kao i značajne promjene u App Store-u, posebno za korisnike u Europskoj uniji.

iPhone 16 serija i kapaciteti baterija

Očekuje se da će ovo ažuriranje biti dostupno krajem veljače ili početkom ožujka, pružajući korisnicima još više mogućnosti za poboljšanje njihovog iskustva korištenja.

iPhone 15 Pro Max 5

Uz iOS ažuriranja, Apple je također objavio macOS Sonoma 14.3.1 i watchOS 10.3.1. Oba ova ažuriranja također sadrže iste popravke grešaka kao i iOS 17.3.1, osiguravajući dosljednost u ispravkama i poboljšanjima preko svih platformi tvrtke. Iako nisu otkrivene konkretne informacije o poboljšanjima u watchOS-u 10.3.1, očekuje se da će donijeti stabilnost i performanse koje korisnici očekuju od Appleovih proizvoda.

iPhone 16 donosi iznenađujući redizajn – nalik onome na X i 11 modelima

Apple iOS 17.3.1 i iPadOS 17.3.1 donose korisnicima ispravke grešaka i poboljšanja performansi, osiguravajući bolje iskustvo korištenja njihovih uređaja.

iPhone 15 Pro Max 6

Apple nastavlja s predanošću prema kvaliteti i sigurnosti svojih proizvoda, što je razlog zašto su iPhone, iPad i ostali uređaji iz ekosustava Applea i dalje među najpopularnijima na tržištu.

Najčitanije