Banner
tekst2naslovna 8

Apple iPhone 15 donjeti će novu Telefoto kameru

Apple će s iPhone 15 modelima predstaviti i novu telefoto kameru što predstavlja odmak od 12MP rezolucije.

U fokusu dolaska (u rujnu) Apple iPhone 14 pametnih telefona iznenadila nas je ova vijest koja se oslanja na iPhone 15 modele. Tradicionalno, Apple predstavlja nove iPhone u rujnu, a iPhone 15 stiže za godinu i pola, u rujnu 2023.

Samsung posljednjom nadogradnjom unio bug u Galaxy S20

Apple donosi aktualne navode gdje se spominje iPhone 15 odnosno njegova „nova” telefoto kamera. Ovo se može potvrditi izvorima koji govore kako Apple traži od jednog svog dobavljača dijelova za iPhone pametne telefone da izgradi novi proizvodni pogon samo za njih.

tekst2sl1 4

Došlo se do saznanja kako jedan od dobavljača ulaže dodatnih 155 milijuna Američkih dolara za izgradnju novog proizvodnog pogona.

Apple Watch mjerač krvnog tlaka dobiva tek 2024. godine

Riječ je o proizvođaču telefoto leća za pametne telefone a njegovo ime je Jahwa. Ova tvrtka već se pokazala kao pouzdan partner Samsungu u proizvodnji telefoto kamera za Galaxy mobitele.

Android 13 donosi znatno kraće čekanje na učitavanje igre

Vrlo jednostavno je za zaključiti kako Jahwva i Apple imaju jedan jedini cilj suradnje a to je proizvodnja telefoto kamera za iPhone modele pametnih telefona. Da će se to desiti na iPhone 14 modelima teško je za vjerovati ali sigurno je kako ćemo rezultat suradnje imati prilike vidjeti 2023. godine kada Apple predstavi iPhone 15 modele.

tekst2sl2 5

Da nije sve samo rezultat pukih nagađanja spominje se kako će proizvodnja iPhone 15 modela započeti u drugom kvartalu 2023. godine a mi vjerujemo kako ćemo imati prilike vidjeti ponovno četiri modela kao što će to biti slučaj na iPhone 14 predstavnicima.

Windows 10 Pro za 13 eura, popusti do 91%

Ako se prisjetimo da smo pisali kako će „Pro” modeli iPhone-a 14 donijeti novi 48MP „glavnu kameru” to bi značilo kako će iPhone 15 modeli donijeti novu telefoto kameru.

Apple testira iOS 15.5 posljednji prije dolaska iOS-a 16

Kako će to sve točno izgledati potrebno je pričekati dolazak na tržište iPhone 14 modela jer smo mišljenja kako će osim „glavne” i neke ostale kamere napokon se odmaknuti od 12MP rezolucije.

Elon Musk želi kupiti Twitter za 41 milijardu Američkih dolara

Kako se pričalo za „Pro” modele da će dobiti jedino 48MP dok bi ovi ne-Pro modeli i dalje ostali na istoj poznatoj 12MP rezoluciji tako nam se čini da će isto biti i s iPhone 15 modelima i njihovom telefoto kamerom.

tekst2sl3 3

Ipak kako smo i rekli potrebno je pričekati dolazak iPhone 14 modela pa onda o svemu možemo više reći s mudrijom glavom. Nadodali bi i to kako nam se čini da ćemo do predstavljanja naredne generacije iPhone modela dobiti još dostupnih informacija i fotografija kako iPhone 14 tako i iPhone 15 generacije Apple pametnih telefona.

Apple započeo testiranje iOS-a 16

Bilo bi nam također drago da iPhone 15 doći će s M2 procesorom ali ovo je samo jedna od naših želja.

Najčitanije