Banner
tekst2sl1 4
Apple iPhone 15 Pro u Titanium izvedbi !

Apple iPhone 15 Pro u Titanium izvedbi

Da, napokon smo dočekali da vidimo iPhone 15 Pro i to u Titanium izvedbi.

Danas nam se ukazuje prilika da prvi puta zavirimo u iPhone 15 Pro model, i to u njegovoj Titanium izvedbi. Sve one priče koje su kružile o iPhone 15 Pro uređajima s Titanium kućištem sada postaju stvarnost, što nam donosi osjećaj uzbuđenja. Zahvaljujući 9toMac stranici, imamo priliku da vas upoznamo s novim iPhone 15 Pro modelom, “iz prve ruke”.

Apple problem agregacije baterije riješava dolaskom iPhone 15 modela – istina ili mit?

Postojale su rasprave o tome da iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max više neće biti dostupni u zlatnoj boji. Najnovije informacije upućuju na to da će novu zlatnu nijansu zamijeniti sofisticirana siva boja.

tekst2sl1 4
Apple iPhone 15 Pro u Titanium izvedbi !

Tim u 9to5Mac nam je sada omogućio da saznamo detalje i o nazivu nove boje te kako će izgledati. U namjeri da poboljšaju dizajn, Apple će za iPhone 15 Pro koristiti titanijum umjesto nehrđajućeg čelika.

Apple iPhone 15 serija s Thunderbolt brzinom punjenja od 35W

Tu promjenu će vjerojatno popratiti i nova paleta sivih tonova. Još uvijek nismo upoznati s konačnim marketinškim nazivom nove boje, ali za sada radni naziv koji se čuje jest “Titan Gray”.

tekst2sl2 2
Apple iPhone 15 Pro u Titanium izvedbi !

Na temelju dostupne slike koju 9to5Mac dijeli, jasno je da će Titan Gray boja imati tamniju nijansu od srebrno-bijele, ali će biti svjetlija od svemirsko crne ili grafitne boje.

Apple USB Type-C čip koji će “regulirati” snagu punjenja, dostupan u javnosti

Osim što će Titan Gray zamijeniti zlatnu, očekuje se da će tamnoplava završna obrada zamijeniti dosadašnju Deep Purple boju koja je bila prisutna kod iPhonea 14 Pro.

tekst2sl3

Apple voli eksperimentirati s bojama svojih “Pro” modela, sjetimo se Midnight Green, Pacific Blue, Sierra Blue i Deep Purple opcija. Vjerujemo da će i za tamnoplavu titanijumsku varijantu ponuditi jedinstveno marketinško ime.

Samsung Galaxy S24 Ultra – ide stopama iPhone-a

Kao što smo već najavili, očekuje se da će iPhone 15 i iPhone 15 Plus dolaziti u nijansama crne, zelene, plave, žute i ružičaste. Službeno predstavljanje nove iPhone 15 obitelji planirano je za 12. rujna.

tekst2sl1 3
iPhone 15 linija u prodajnom pakiranju donositi će USB Type-C kabele (pletene) u boji kućišta modela !

Detalji će vjerojatno biti objavljeni između 29. kolovoza i 5. rujna. Očekuje se da će Titanium izvedba dodatno naglasiti “Pro” karakteristike iPhonea 15 te se svi uzbuđujemo predstojećem događaju koji se bliži.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi dizajn ravnog ekrana i Titanium

Appleova težnja za inovacijama, kao i činjenica da uvijek pridaje visoku cijenu svojim vrhunskim uređajima, vode nas do zaključka da će Titanium modele pratiti odgovarajuća cijena.

tekst2sl1

Ipak, povijest nas uči da potražnja za sljedećom generacijom nikada ne jenjava, što je slučaj svake godine do sada. S nestrpljenjem očekujemo 12. rujna 2023. godine i novu generaciju iPhonea, koja će nas, kao i uvijek do sada, ostaviti bez daha.

Huawei i Ericsson sklopili partnerstvo pri razvoju 5G patenata

Dali vi planirate kupiti neki od modela nadolazeće iPhone 15 serije ili ćete ostati vjerni starijem modelu (koji vas još dobro služi)? Svoja mišljenja ali i kritike na račun Titanium iPhone 15 modela, svakako nam pišite u komentarima.

Najčitanije