Banner
tekst2naslovna

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max u „ekskluzivnoj” plavoj boji – cijena 1,299$

Weibo tipster je rekao da će "ekskluzivna" boja za iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max biti grimizno crvena. Ali Unknownz21 se udvostručio i objavio tweet koji prikazuje iPhone 15 Pro render koji je napravio u suradnji s MacRumors stranicom.

Ukratko: *iPhone 15 modeli snimljeni “uživo” – izgledaju odlično!*

Iako se donedavno mislilo kako će ekskluzivno boja za iPhone 15 Pro i Pro Max modele bili crvena, čini se kako sada po tom pitanju „vlada pravi mali rat”.

Samsung Galaxy Tab S9 modeli donose Europske cijene

Dok neki tvrde kako će biti crvena, pojavile su se sada druge glasine koje ističu kako će to biti plava – i naravno tome u prilog navode i fotografije (koje donosimo u nastavku).

tekst2sl1

Weibo tipster je rekao da će “ekskluzivna” boja za iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max biti grimizno crvena. Ali Unknownz21 se udvostručio i objavio tweet koji prikazuje iPhone 15 Pro render koji je napravio u suradnji s MacRumors stranicom.

Fiat Panda (električna) izlazi na 125. godišnjicu tvrtke – iduće godine

U tweetu je Unknownz21 napisao: “Samo jedan detalj – iako pouzdano znamo da ova boja postoji, uvijek je moguće da je to testna konfiguracija, nešto za testiranje trajnosti PVD premaza na novom titanskom materijalu.

tekst2sl2

Ipak ne mogu garantirati da će ova boja biti zaista i ostvarena. ” Tipster kaže da će plava biti “ekskluzivna” boja za modele iPhone 15 Pro ove godine Tipster kaže da je moguće da će se plava boja pridružiti srebrnoj, sivoj/svemirskoj crnoj i titan sivoj kako bi zaokružila četiri opcije boja koje će biti dostupne onima koji kupe model serije iPhone 15 Pro.

Apple radi na sklopivom uređaju – prijenosnom računalu

Što se tiče ne-Pro modela iPhone 15, boje o kojima se do sada šuškalo za te uređaje uključuju svijetlo ružičastu, svijetlo plavu i zelenu. Apple bi trebao predstaviti iPhone 15 liniju u rujnu.

tekst2sl3

I iPhone 15 i iPhone 15 Plus dobit će Dynamic Island, praktičan A16 Bionic čip iz modela iPhone 14 Pro i senzor kamere od 48 MP koji podržava ultraširoku kameru na stražnjoj strani ovih modela.

Threads uskoro donosi mogućnost brisanja računa – odvojeno od Instagrama

iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max bit će prvi i jedini telefoni ove godine koji će pokretati čipset izrađen pomoću 3nm procesnog čvora (A17 Bionic).

tekst2sl4

iPhone 15 Pro Max će biti opremljen periskopskom lećom koja se savija unutar telefona i koristi prizme za savijanje svjetlosti od leće do senzora slike.

Samsung potvrdio Galaxy Unpacked događaj (26.07.2023.) – Galaxy Z Fold 5 u javnosti

Korištenje periskopske leće omogućit će mogućnostima optičkog zuma na iPhoneu 15 Pro Max da prijeđu s 3x na iPhoneu 14 Pro Max na 5x-6x na novom vrhunskom modelu.

tekst2sl3 5

Korištenje periskopske leće znači da teleskopska funkcionalnost iPhonea 15 Pro Max nije ograničena fizičkom veličinom telefona Cijena iPhonea 15 Pro Max mogla bi se povećati za 200 dolara i početi na 1299 dolara.

Stiže Honor 90 s 200 MP, evo što nudi za 549 eura

Oba modela iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max imat će kućište od titana, a sva četiri telefona iPhonea 15 imat će kapacitet odgovarajuće baterije povećan u odnosu na model iz prethodne godine.

tekst2sl1 8

I ne zaboravite da s linijom iPhone 15 USB-C priključak na dnu telefona zamjenjuje vlasnički Lightning priključak. Na kraju, očekujemo da će po prvi put u povijesti iPhone Max modela (koja datira još od iPhone XS Max iz 2018.) jedinica iz 2023. biti podignuta u cijenu možda čak za 200 dolara.

Vivo X90 Pro recenzija

To bi iPhone 15 Pro Max od 128 GB koštao 1299 dolara. Čini se kao da već neko vrijeme raspravljamo o seriji iPhone 15, a uskoro će se fokus prebaciti na iPhone 16.

tekst2sl2 6
S lijeva na desno: iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15, iPhone 15 Ultra (a.k.a Pro Max) !

Uz nove modele iPhonea iz 2023., Apple će predstaviti dva nova modela Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra druge generacije. Ne očekujte da ćete u rujnu vidjeti nove AirPodove koji dijele pozornicu s linijom iPhonea 15 i novim modelima Apple Watcha.

Huawei Watch Ultimate: ULTIMATIVNI PAMETNI SAT ZA RONIOCE

Kao što je Bloombergov Mark Gurman nedavno izjavio, sljedeća generacija Appleovih TWS slušalica u ranom je razvoju i možda će ugledati svjetlo dana tek 2025.

Bilo kako bilo glasine ove ili glasine one – sve je to zabavno za poslušati ali ono što ćemo zaista vidjeti početkom rujna, za sada jedino zna Apple.

Najčitanije