Banner
tekst1naslovna 1

Apple iPhone 14 Pro (Max) – isprobajte izgled „Punc-hole” proreza

Iako je samo predstavljanje "iza ugla" (Srijeda - 07.09.2022.) internet sada "bruji" o drugačijem Punch-hole izrezu koji je "jedna cjelina". Ni mi više nismo pametni što je istina a što mit?

Samo predstavljanje nove generacije Apple iPhone pametnih telefona, desit će se za nekoliko dana. Točnije u Srijedu (07.09.2022.) a natpisi u vezi nadolazećih iPhone modela i dalje „neumorno” nastavljaju puniti internetske stupce.

Apple iPhone 14 Pro Max donosi 30W punjenje

Ovoga puta osvrćemo se na punch-hole koji će isključivo i jedino biti prisutan na iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modelima. Dok će iPhone 14 i iPhone 14 Max i dalje zadržati „dobri stari” Notch.

tekst1sl1

Ipak vratimo se mi na priču oko punch-hole proreza i recimo kako je od samog početka „on” naglašavan kako će biti drugačiji u odnosu kako to biva u Android svijetu. Svi jako dobro znamo i pamtimo izgleda Punch-hole proreza na Android pametnim telefonima – u obliku jedne točkice.

Apple iOS 16 u radu sa iPhone 14 Pro – kako bi to izgledalo

Dok će Apple to „malo sebi prilagoditi” jer upravo Apple mora biti uvijek nekako poseban. Sada novi navodi i glasine govore da iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modeli neće imati dvojni Punch-hole (u obliku zrna riže i točke) već će biti spojen u cjelinu (fotografija u tekstu).

tekst1sl2 1

Čak i ako imate iPhone 13 Pro odnosno iPhone 13 Pro Max možete preuzeti pozadinu i vidjeti na koji će to način i kako će izgledati Punch-hole na nadolazećim „Pro” modelima iPhone 14 serije.

Kako smo i rekli sve ove navode i dalje bi uzeli s velikom dozom opreza dok s druge strane one mogu poslužiti kao dobar pokazatelj onoga što Apple ima namjeru predstaviti u Srijedu.

Apple iPhone 14 (Pro) donosi Always–On

Dali se vi veselite dolasku nove iPhone 14 serije i hoćete li kupiti koji primjerak? Moramo reći kako se za nadolazeću iPhone 14 seriju najviše spominje kako će biti „najmanji” (najslabiji) upgrade u kontekstu noviteta od kada se iPhone proizvodi.

Apple iPhone 14 – RAM memorija činiti će značajnu razliku

Jer će „ne-Pro” modeli dolaziti s čipom aktualne iPhone 13 serije, dok će isključivo „Pro” modeli imati Apple A16 Bionic čip. Također 120Hz stopa osvježenja prikaza bit će isključivo dostupna za „Pro” modele, dok će iPhone 14 i iPhone 14 Max imati 90Hz stopu osvježenja prikaza.

tekst2sl2 3

Ono što nas veseli je to što će nakon objave iPhone 14 modela „nadolazeći” iOS 16 napokon stignuti na iPhone modele pametnih telefona (bit će uključeni svi modeli osim iPhone 7 / 7 Pro modela).

USB 4 (2.0) – novi standard za prijenos podataka

Stoga zaključujemo kako veliki broj iPhone korisnika ima poprilično razloga za slavlje zar ne?

Samsung Galaxy S23 Ultra – ovo je ON! [Usporedba značajki]

Sumnjamo kako ćemo više išta napisati u vezi nadolazećih iPhone 14 modela jer je predstavljanje „Far Out” događaj zakazan za srijedu 07.09.2022. a naravno sam prijenos moguće je pratiti putem linka u nastavku (YouTube).

Najčitanije