huawei
4 8

Lava Blaze Curve 5G na tržište dolazi 05.03.2024.

Lava najavljuje predstavljanje svog najnovijeg pametnog telefona, Blaze Curve 5G, zakazano za 5. ožujka u Indiji. Ovaj intrigantni uređaj ističe se zakrivljenim zaslonom, trostrukom kamerom sa Sony senzorom od 64 MP te dvostrukim stereo zvučnicima i podrškom za Dolby Atmos. Blaze Curve 5G obećava pružiti korisnicima impresivno iskustvo u svakodnevnoj upotrebi, dok Lava najavljuje mogućnost otkrivanja dodatnih značajki prije službenog lansiranja.

Elon Musk tuži OpenAI

Lava, renomirani brend u svijetu mobilnih uređaja, već neko vrijeme intrigira svoje obožavatelje s najavom novog modela pametnog telefona – Blaze Curve 5G.

Samsung je dobio čak 75 priznanja na dodjeli nagrada iF Design Awards 2024

Uzbudljivošću koja je rasla iz dana u dan, brend je konačno otkrio da će ovaj visoko očekivani uređaj biti službeno predstavljen 5. ožujka u Indiji, s početkom u podne po lokalnom vremenu.

Samsung Galaxy S25 dolazi s isključivo Exynos 2500 čipom

Teaserske slike koje je Lava podijelila sa svojom zajednicom otkrivaju nekoliko intrigantnih detalja o ovom budućem uređaju.

MWC 2024: Huawei predstavio high-end proizvode kojima ulazi i u modni svijet

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Blaze Curve 5G je nesumnjivo njegov zakrivljeni zaslon. Ovaj dizajn donosi estetsku eleganciju koja nije samo vizualno impresivna, već također pruža poboljšano iskustvo gledanja sadržaja na uređaju. Dodatno, na vrhu zaslona nalazi se centrirana rupica koja će domaćiti selfie kameru, što obećava uravnoteženiji izgled prednje strane uređaja.

Samsung Galaxy Z Flip 6 – također u stopu prati S seriju

Kada je riječ o kamerama, Lava je otkrila da će Blaze Curve 5G biti opremljen stražnjom pločom s trostrukim kamerama, predvođenih impresivnom Sony kamerom od 64 MP.

Ovo obećava visokokvalitetne fotografije i snimke koje će korisnici moći zabilježiti svojim pametnim telefonom. Osim toga, očekuje se da će uređaj imati napredne mogućnosti obrade slika koje će dodatno poboljšati kvalitetu fotografija.

Huawei P70 donosi Kirin 5G čip – predstavljanje za koji dan

Kada su u pitanju zvuk i multimedijsko iskustvo, Blaze Curve 5G neće razočarati. Lava je najavila da će ovaj pametni telefon dolaziti s dvostrukim stereo zvučnicima i podrškom za Dolby Atmos tehnologiju.

1 57

To znači da će korisnici moći uživati u bogatom i imerzivnom zvučnom iskustvu dok konzumiraju sadržaj na svom uređaju, bilo da se radi o gledanju filmova, slušanju glazbe ili igranju igara.

Honor Magic6 Lite recenzija

Uz to, Blaze Curve 5G će biti opremljen USB-C priključkom, što donosi brže punjenje i veću praktičnost u svakodnevnom korištenju. Ovaj standardni priključak također omogućava brži prijenos podataka između uređaja i računala, što je izuzetno korisno za korisnike koji često prenose velike količine podataka.

2 48

Kada je riječ o estetici, Lava je potvrdila da će Blaze Curve 5G biti dostupan u najmanje dvije boje – zelenoj i crnoj. Ove boje su odabrane s ciljem da zadovolje širok spektar ukusa korisnika i da pruže opcije koje odražavaju različite stilove i preferencije.

5 savjeta za odabir idealne blok kuhinje za vaš dom

I dok su ovi detalji dovoljni da potaknu uzbuđenje među obožavateljima, Lava je nagovijestila da bi mogli očekivati još nekoliko iznenađenja i otkrića vezanih uz značajke Blaze Curve 5G prije samog predstavljanja 5. ožujka.

3 13

Ovo obećava da će ova premijera biti spektakularan događaj koji će dodatno učvrstiti Lavinu poziciju kao inovatora u mobilnoj industriji.

Xiaomi SU7 na trenutak došao u Europu

Blaze Curve 5G najavljuje se kao impresivan pametni telefon koji kombinira napredne značajke s elegantnim dizajnom. S otkrivenim detaljima koji su do sada privukli veliku pozornost, ovo je definitivno uređaj koji će privući mnoge korisnike i postati predmet želje među ljubiteljima tehnologije. S nestrpljenjem očekujemo da vidimo što nas još očekuje od Lave i njihovog revolucionarnog Blaze Curve 5G uređaja.

Najčitanije