huawei
tekst1sl2 1

Apple iPhone 14 (Plus) dobio novu ŽUTU boju

Apple je danas predstavio "osvježene" iPhone 14 i iPhone 14 Plus modele, obojene u ŽUTO!

Kako smo jednom ukratko naveli na našim stranicama, Apple je danas predstavio novu boju pri portfelju iPhone 14 modela pametnih telefona.

Xiaomi automobili dolaze početkom Q1 2024.

Ovdje odmah na početku želimo reći kako nova boja neće biti dostupna na „Pro” i „Pro Max” modelima telefona. Već će isključivo njezina dostupnost biti kroz iPhone 14 i iPhone 14 Plus modele.

tekst1sl1 3
Žuti iPhone 14 / Plus

Ako se nas pita „koji je razlog predstavljanja”? Rekli bi jednostavno: „uzimanje para od korisnika, naravno dodatnih para”. Jer osim nove boje, iPhone 14 i iPhone 14 Plus modeli ne donose ništa drugačije u odnosnu na svoje već dostupne „kopije” na tržištu.

Samsung Galaxy Z Flip 5 – napokon!

Dakle novina je samo boja a sada je vrijeme da vam je i otkrijemo (ako već do sada niste pročitali naslov) radi se o ŽUTOJ boji. Da, od sada iPhone 14 i iPhone 14 Plus modele možete kupiti i imati i u žutoj boji.

tekst1sl2 1

Ovim potezom osim već dostupnih: crnu (midnight), bijelu (starlight), crvenu, (PRODUCT RED), plavu (blue), i ljubičastu (purple), sada sasvim ponosno možete „prošetati” svoj novi iPhone 14, iPhone 14 Plus u žutoj (yellow) inačici.

Apple iPhone SE 4 (2024.) – ipak će uskrsnuti u obliku iPhone-a 14

Ovo ipak nije ništa novo kada se pita Apple. Tako je prošle godine priliku za novu boju imao model iPhone 13 Mini i iPhone 13, odnosno oni su dobili zelenu boju.

tekst1sl3

I moramo priznati kako zeleni (tamno zeleni) iPhone 13 Mini zaista izgleda simpatično i doista upečatljivo. Ali isto tako ovo nije prvi puta da Apple uvodi žutu boju kada se govori o iPhone modelima. Stoga se moramo prisjetiti kako je naknadno na tržištu postavio svjetlo žuti iPhone 11, odnosno tamno žuti iPhone XR.

Snapdragon 8 Gen 3 – razvoj je u punom jeku, na tržištu u listopadu

Stoga se iz ovoga vrlo lako da zaključiti i vidjeti kako Apple doista voli žutu boju. Ne bi Apple bio sebi poseban kada uz novu boju modela, ne bi tržištu ponudio i nove maske, naravno u novim bojama.

Pripadajuće maske kompatibilne su za sva četiri iPhone 14 modela. Stoga imamo prilike vidjeti nove silikonske maske u bojama: Canary Yellow, Olive, Sky i Iris. Cijena navedenih maski bit će 49$.

Huawei Watch 4 ima cirkone i satelitsku komunikaciju

Kako smo rekli i na početku teksta neki drugi „cilj” osim uzimanja dodatne svote novaca ne vidimo. Možda mi griješimo, ako je tako svakako nas (i slobodno) ispravite u komentarima.

Očito je Apple spreman za dolazak proljeća i ljepših dana te je tržištu odlučio ponuditi „veseliju” boju od trenutno dostupnih (boja koje su bile dostupne kada su iPhone 14, iPhone 14 Plus modeli došli na tržište).

Najčitanije