huawei
HTC U11 2

Pojavila se retail kutija HTC U12+ sa svim speckama :-)

Vidjeli smo kako će izgledati a sada smo dobil i potvrdu specifikacija – retail (maloprodajna) kutija novog HTC-ovog flagshipa HTC U12+ otkriva sve bitne specifikacije. Evo Å”to nas čeka…

Dobar dio proÅ”le godine sam proveo s HTC U11, i taj mobitel mi se svidio. Kamera mu je izvrsna, fluidnost rada vrhunska a super i izgleda – barem sa stražnje strane :-). Tu je i jako dobar zvuk iz zvučnika, ali i priloženih sluÅ”alica.

HTC U11 11

Stoga od nasljednika očekujem mnogo, u najmanju ruku da se uključi u borbu za najbolju kameru 2018. godine. Stići će sa sljedećim specifikacijama:

HTC U12 1 1

Manje viÅ”e nam je sve poznato – Snapdragon 845, raskoÅ”nih 8 GB RAM-a / 128 GB za pohranu, IP68, 12 MP F1.5 kamera (samo jedna…?), dvije prednje kamere te cijenjeni BoomSound zvučnici. Tu je sada i bežično punjenje, a glavno iznenađenje jest zaslon – samo 5.5″?

HTC bi ove godine trebao izbaciti samo jedan flagship, HTC U12+, no za njega se očekuje da ima cca 6″ zaslon, kao i dvije stražnje kamere.

HTC U11 9

Je li ovo ipak retail kutija samozatajnog HTC U12 mobitela, ili su pak glasine do sada bile netočne…? Saznat ćemo uskoro Kada točno? Ne znamo, HTC joÅ” nije slao pozivnice, no prema glasinama trebalo bi to biti u ovom mjesecu.

Najčitanije