Banner
3

Samsung Galaxy Z Flip 5 donosi 20% poskupljenja u odnosu na prethodnika

Samsung Galaxy Z Flip 5 "početni model" (8GB/128GB) donosi po cijeni od 1,299€, što je za 20% skuplje u odnosu na Galaxy Z Flip 5. Dali je poskupljenje opravdano?

Već je sve poprilično jasno i poznato po pitanju dolaska na tržište naredne generacije Samsung sklopivih telefona. Naravno riječ je o Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5 modelima.

Pametni domovi: modernizacija i unapređenje životnog prostora

Nakon što smo već više puta do sada imali prilike vidjeti „procurjele” rendere izgleda oba modela telefona, danas jednostavno idemo „korak dalje”.

2

Zasigurno ste pročitali naslov i uvidjeli kako je ovdje riječ o cijeni koja je „procurjela” na internet. Samsung Galaxy Z Flip 5 će pri svojoj „osnovnoj izvedbi” sa 8GB radne te 128GB interne memorije na tržištu biti dostupan s cijenom od 1,299€.

Nothing Phone (2) – koristi „prošlogodišnju” snagu a imamo i fotke uz cijenu

Odmah za usporedbu kažimo kako je prilikom predstavljanja Samsung Galaxy Z Flip 4 s istim kapacitetom radne i skladišnog prostora dolazio s iznosom od 1,099€.

tekst1sl1 11
(Lijeva strana): Samsung Galaxy Z Flip 4 / (Desna strana): Samsung Galaxy Z Flip 5

Ovo je poskupljenje od 20% što svakako neće biti dobro prihvaćeno kod publike. Sada će mnogi od vas reći kako će cijene varirati i bit ćete svakako u pravu. Ali moramo istaknuti kako previše ne očekujete to variranje jer svakako treba uzeti u obzir kako će variranje cijena biti posljedica stope PDV-a u raznim državama.

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupna u Crvenoj i Plavoj boji

Stoga iste mogu iznositi maksimalnih 30 do 40€. Iako bi druga strana mogla odobriti i vrlo jednostavno shvatiti ovo poskupljenje s izgovorom kako će Samsung Galaxy Z Flip 5 donijeti veći vanjski ekran (u odnosu na prethodnika).

4

 Također neće biti razmaka između šarki – to je onaj mehanizam u obliku „kapljice” o kojem smo više puta govorili i isticali ga na našim stranicama.

WhatsApp novim ažuriranjem skriva „neželjene” pozive

Naravno ovo treba svakako uzeti s dozom rezerve jer ono nisu službene cijene koje je Samsung potvrdio. To će se desiti prilikom predstavljanja na Galaxy Unpacked događaju 26.07.2023.

[Isprobaj sam]: Top 3 Android igre koje godinama nakon izlaska nude vrhunsko gaming iskustvo

Čini se kako će ipak ove godine Južno Korejski „div” održati dva Galaxy Unpacked događaja. Jedno za globalno tržište (26.07.2023.) dok će drugo biti (11.08.2023.) za Američko i Kanadsko.

1

Svakako smo sigurni kako će u idućim tjednima biti još „curenja” cijena i možda ostalih kapaciteta skladišne memorije a naravno očekujemo i prikaz cijene „većeg” modela, odnosno Samsung Galaxy Z Fold 5 modela telefona.

OnePlus V Fold – spoj tankog kućišta i vrhunskog zoom-a

Za kojega se očekuje kako će biti nešto skuplji u odnosu na Galaxy Z Flip 5, što je svakako i očekivano. Dali je vama preskupo odnosno puno izdvojiti 1,299€ za „početni” (8GB/128GB) model Samsung Galaxy Z Flip 5 modela ili ćete ga ipak uzeti putem pružatelja mobilne usluge na ugovornu obvezu od 24mj?

Samsung Galaxy S23 dobiva One UI 6.0 (beta) – krajem srpnja

Svakako nam svoje mišljenje izrazite u komentarima.

Najčitanije