Banner
Seres SF5 1

Znamo sve o novom električnom automobilu koji ćete možda zvati Huawei(jev)

Omogućuje autonomnu vožnju razine 2, ubrzava za ispod 5 sekundi – govorimo o automobilu koji se počinje prodavati u trgovinama Huawei

Seres SF5 naziv je električnog automobila danas predstavljenog na međunarodnom auto sajmu Auto Shanghai 2021. Iako na vozilu nigdje nema znaka Huawei, od prekosutra će se prodavati u Huaweijevim trgovinama.

U automobilu se koriste Huaweijeve tehnologije. Huawei HiCar omogućuje korisnicima neometano prebacivanje mobilnih aplikacija na središnju upravljačku ploču vozila, omogućujući pristup navigaciji, glazbi i ostalom te povezivanje s drugim pametnim uređajima.

Seres SF5 2

Omogućuje interaktivnu kontrolu glasom, omogućavajući vozačima da se fokusiraju isključivo na vožnju. Iz samog vozila je moguće upravljati klima uređajem i drugim povezanim uređajima u kući. Seres SF5 omogućuje još neke napredne mogućnosti poput napajanja drugih vozila u nuždi, ali i raznih trošila, poput indukcijskih štednjaka, stereo uređaja i ostalu opremu koja se koristi primjerice za kampiranje.

Opremljen automatski potpomognutom vožnjom na razini L2+, nudi pomoć u prometnim gužvama, prilagodljivi tempomat, a kad poželite sportske performanse, poput ubrzavanja za samo 4,68 sekundi, koristit će se Hump Intelligent Range Extender System tehnologija koju su zajednički razvili Huawei i Seres.

Seres SF5 1

Web portal Smartlife.hr otkriva da se, uz električni motor, unutar karoserije skriva dodatni 1,5-litreni benzinski motor te se u tom slučaju autonomija s jednim punjenjem baterije i rezervoarom benzina sa 180 kilometara povećava na iznad 1000 kilometara. Detaljnije informacije, poput snage i okretnog momenta te cijenu automobila Seres SF5 možete saznati na linku.

Seres SF5 4

Najčitanije