huawei
1

Koristite kameru vašeg Android telefona ili tableta na Windowsima 11 – evo kako

Ono što može iOS te macOS, odnosno koristiti iPhone kameru (iPad) za prikazivanje sadržaja na Mac računalima, od sada to može i Windows 11 sa Android modelima.

Inovacije u tehnologiji stalno pružaju nove mogućnosti i unaprjeđenja korisničkog iskustva. Nedavno, Microsoft je predstavio još jednu revolucionarnu funkciju koja će obogatiti iskustvo korisnika Windows 11 operativnog sustava – mogućnost korištenja Android uređaja kao web kamere.

Samsung Galaxy Unpacked 12.07.2024. u Parizu za Galaxy Z Flip6 / Z Fold6

Dok je Apple već omogućio korisnicima da koriste kamere svojih iPhone i iPad uređaja na svojim macOS računalima putem svog Insider Programa, Microsoft je sada krenuo korak dalje, nudeći sličnu funkcionalnost za korisnike Windowsa 11.

1

Ova nova mogućnost, dostupna kroz Windows Insider Program, omogućuje korisnicima da koriste svoje Android telefone ili tablete kao web kamere tijekom sesija video konferencija na njihovim Windows 11 računalima.

Windows 11 24H2 “Hudson Valley” ustvari je Windows 12?

Za korištenje ove značajke, korisnicima će biti potrebna aplikacija nazvana “Link to Windows“, koja će biti instalirana na njihovim mobilnim uređajima.

2

Microsoft je specificirao da je potrebna verzija aplikacije 1.24012 ili novija kako bi sve funkcije bile podržane. Nakon instalacije aplikacije, korisnici će trebati provjeriti jesu li dio programa Windows Insider i zatim u postavkama računala omogućiti pristup njihovom Android uređaju putem Bluetooth veze.

Oppo predstavio prototip Air Glass 3 XR i AI značajke za telefone

Kada su korisnici uspješno povezali svoj Android telefon ili tablet s Windows 11 računalom, imat će pristup različitim funkcijama. Microsoft je istaknuo da će korisnici moći lako prebacivati između prednje i stražnje kamere svojeg Android uređaja, dodavati efekte tijekom video poziva te pristupati nedavnim fotografijama direktno s njihovog mobilnog uređaja na računalu.

tekst1sl3

Ova nova funkcionalnost nije samo korisna za osobne korisnike već i za poslovne svrhe. S obzirom na sve veći broj ljudi koji rade od kuće ili na daljinu, kvalitetna komunikacija putem video poziva postala je ključna.

Snapdragon 8 Gen 4 na tržište će u listopadu

Omogućavanje korištenja Android uređaja kao web kamere na Windows 11 računalima pružit će korisnicima veću fleksibilnost i kvalitetnije iskustvo tijekom virtualnih sastanaka, prezentacija i drugih oblika komunikacije putem video poziva.

tekst1naslovna

Microsoft je također najavio da će kontinuirano unaprjeđivati ovu funkcionalnost kroz dodavanje novih značajki i poboljšanja, što će osigurati da korisnici imaju najbolje moguće iskustvo prilikom korištenja svojih Android uređaja kao web kamera na Windows 11 računalima.

Samsung će plasirati dva Galaxy Z Fold 6 modela telefona

Ova inovacija Microsofta dodatno pokazuje kako tehnološke tvrtke nastoje osigurati integraciju između različitih platformi i uređaja kako bi korisnicima pružile što bolje i praktičnije iskustvo.

Honor Magic6 Lite recenzija

S kontinuiranim unaprjeđenjima i novim mogućnostima, korisnici mogu očekivati još više inovacija koje će olakšati njihov digitalni život i povećati produktivnost.

Za korištenje ove značajke potrebno je instalirati “Link to Windows” aplikaciju:

GooglePlay-button400x400

Najčitanije