Banner
ValentinesDay P50 Pocket

Zabilježite romantiku s Huawei P50 Pocket

Mjesec Valentinova većinu ljudi asocira na spojeve. Nije bitno radi li se o gurmanskoj večeri, odlasku u otmjeni spa, ili samo o romantičnoj šetnji parkom. Ono što svi žele je da spoj bude savršen i da se dugo pamti. Bez obzira o kakvom spoju je riječ, svi ga žele obilježiti lijepom fotografijom koja će ih vječno podsjećati na tu večer, ali ne znaju kako uhvatiti sve emocije na fotografiji.

Budite spremni

Najljepši trenutci dolaze neočekivano, a kada se dogode, želite ih uhvatiti kako bi ih ponovno mogli proživjeti u bilo kojem trenutku. Zato je dobro imati pouzdani uređaj koji će zabilježiti svaki detalj tog posebnog trenutka. Bilo da idete na spoj tijekom dana, u luksuzan restoran na večeru uz svijeće, ili imate spoj kod kuće, Huawei P50 Pocket vam omogućuje napraviti savršenu fotografiju u svim uvjetima.

Savršen trenutak za spoj

Jedan od najromantičnijih trenutaka svakog spoja je zalazak sunca koji nebo krasi predivnim bojama. To je izvrsna prilika za napraviti romantičnu fotografiju sa svojim partnerom. Ako na fotografiji želite prikazati prekrasne boje neba i oblaka u pozadini, postavite kameru u horizontalni položaj kako bi uhvatili što više prostora. Također, u fotografiju možete uključiti i elemente poput prirode ili voljene osobe. Na taj način će način elementi na fotografiji biti posebno naglašeni, što fotografiji daje veću dubinu.

P50 Pocket Lipstick 1

Sunce se može koristiti i kao prirodni izvor svjetlosti. Idealno vrijeme za to je takozvani golden hour, jedinstveni trenutak netom prije zalaska sunca, kada zrake svjetlosti prime nebo u svoj zagrljaj, stvarajući idealnu atmosferu za fotografiranje. Također, nije naodmet imati i mobitel s dobrom kamerom pri ruci, a novi Huawei P50 Pocket je idealan za svaku situaciju.

P50 Pocket je opremljen Ultra Spectrum sustavom kamera, te XD Fusion Pro Image Engine sustavom koji poboljšava jasnoću i vidljivost svjetla, te dočarava prirodne detalje i žive boje na fotografiji. Štoviše, kamera je opremljena Multi-Spectar senzorom koji obuhvaća gotovo cijeli svjetlosni spektar i pruža bolju točnost boja. Također, moguće je i preuzimanje aplikacije koja vam govori kada je golden hour, kako biste bili spremni napraviti savršenu fotografiju.

Obojite svoje uspomene

Boje igraju važnu ulogu u našim životima, utječu na naše raspoloženje i važan su dio naših uspomena. Tako u mjesecu Valentinova sve vrvi crvenom bojom svih nijansi. Kada se spremamo za spoj, biramo najljepšu odjeću te pažnju posvećujemo najsitnijim detaljima, zato nije čudno što želimo da naše fotografije budu jasne i da prikazuju stvarne boje. S obzirom da ljudsko oko i objektiv kamere boju percipiraju na različiti način, za savršenu fotografiju je potrebno istaknuti elemente primarnih boja, poput crvene, zelene i plave, te ih pomiješati sa njima suprotnim bojama, poput cijan, magenta i žute boje.

ValentinesDay P50 Pocket

Takva kombinacija omogućuje maksimalan kontrast boja, što je važno za dobivanje vizualno atraktivnih fotografija. Štoviše, P50 Pocket sadrži True-Chroma kameru od 40 MP i Ultra Spectrum kameru, koja se podudara s 2.000 boja u rasponu boja, te na taj način omogućuje realan prikaz boje na fotografiji. Na primjer, uzmite buket crvenih ruža koji vam je poklonila voljena osoba i fotografirajte ga zajedno sa svijetloplavim odjevnim predmetom kako biste napravili atraktivnu fotografiju.

Detalji su ti koji fotografiju čine jedinstvenom, a pogotovo u mjesecu Valentinova. Fotografirajte omiljeni komad nakita, ili lijepo servirano jelo kako biste napravili savršenu fotografiju. Osim detalja, obratite pozornost i na pozadinu, kako ona ne bi odvlačila pažnju od subjekta fotografije. Pojednostavljeno, odaberite Show Grid funkciju u postavkama kamere kako biste bili sigurni da ćete napraviti vrhunsku fotografiju koja ističe svu ljepotu detalja.

Valentines Day P50 Pocket Lipstick 3

Fotografiranje hrane je postalo vrlo popularno. Osim odabira pravog tanjura, bitno je da telefon bude postavljen paralelno s hranom. Taj kadar ćete postići ako se ustanete sa stolice, zato se nemojte sramiti već uhvatite svaki detalj, koji vaš trenutak čine posebnim. Zahvaljujući Ultra Spectrum kameri s XD optikom, P50 Pocket omogućuje fotografije velike dubine, svjetlosti i s jasno izraženim detaljima, čak i kada su snimane u mračnom okruženju, stoga večera uz svijeće neće stati na put sjajnoj fotografiji.

Mjesec Valentinova je posebno razdoblje kada se slavi ljubav, pa zato želimo da zajednički trenutci s našim voljenima potraju zauvijek. Zahvaljujući fotografijama napravljenim s P50 Pocket pametnim telefonom, vaši čarobni trenutci trajat će zauvijek.

Huawei proizvodi i usluge

P50 Pro i P50 Pocket dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

P50 Pro P50 Pocket 2

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom

Krajem prošle godine Huawei je predstavio novu Watch GT 3 seriju satova koja mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije do 2 tjedna. Uređaj je dostupan u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju sličnost s tradicionalnim elegantnim satovima.

Uz Watch GT 3, Huawei je također predstavio i novo prijenosno računalo serije MateBook. Riječ je o Huawei MateBook 14s modelu koji kombinira elegantan dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. MateBook 14s pomiče granice svojim ultra tankim dizajnom i svestranim performansama.

Najčitanije