Banner
tekst2naslovna 1

Šokantno! Pogledajte što je YouTube Premium učinio – Cijena skače za 2$, korisnici ogorčeni!

YouTube Premium će podići cijenu za 2$ u Americi, što će rezultirati mjesečnom pretplatom od 13,99$ umjesto dosadašnjih 11,99$.

Čini se kako je YouTube u ovaj „krizna vremena” odlučio povećati cijene svoje Premium pretplate. Nedavno smo govorili kako tvrtka svim silama želi stati na kraj onima koji gledaju YouTube sadržaj s upaljenim Adblockerom i želi da prijeđu na Premium.

Netflix staje na kraj dijeljenu lozinki na Balkanu – korisnici ljutiti

No čini se kako je YouTube odlučio poduzeti jedan krajnje nepopularan korak. Naime za sada u Americi ali to ne znači da uskoro neće doći i do nas, YouTube je odlučio povisiti svoju cijenu za mjesečnu pretplatu i to za čak 2$.

tekst2naslovna 3

YouTube Premium do sada je koštao 11,99$ dok će od sada taj isti Premium biti 13,99$. Naravno ne samo da će YouTube Premium poskupiti već poskupljuje i YouTube Music (koji ako ga nemate unutar Premium paketa) košta 8,99$, odnosno od sada će koštati 10,99$.

Microsoft AI za poslovne korisnike Bing Chat Enterprise

Čak se i oglasio Google (koji stoji iza popularne YouTube platforme), te je izjavu dala izvršna direktorica YouTube-a, Jessica Gibby: „Vjerujemo da ova nova cijena odražava vrijednost YouTube Premiuma koji pretplatnicima omogućuje uživanje u YouTubeu bez reklama s pozadinskom i offline reprodukcijom i neprekinutim pristupom preko 100 milijuna pjesama s aplikacijom YouTube Music.”

tekst2sl1 4

Također je i kazala kako će YouTube Music kao i YouTube Premium poskupjeti svim postojećim korisnicima od narednog ciklusa plaćanja, dok će novim korisnicima „nova cijena” biti odmah dostupna.

Samsung predstavlja novu generaciju Grafičke Radne Memorije – GDDR 7

Za sada nema naznaka kako će poskupljenje zahvatiti i ostale regije ali kada je jedan ovakav „igrač” u pitanju (kao što je YouTube) bolje da se bude na oprezu.

tekst1sl1 6

Stoga ćemo mi navesti i reći da poskupljenja u narednim mjesecima mogu zahvatiti i naše Europsko tržište a time naravno i čitavu globalnu razinu.

YouTubeova eksperimentalna značajka zaključanog zaslona mogla bi eliminirati slučajne pauze

Ovdje pritom želimo naglasiti (iako znamo da nismo dovoljno utjecajan medij) da ova politika poskupljenja ne ide baš na ruku YouTube-u kada „privlači” svoje korisnike na Premium stranu.

tekst1naslovna 9

Već ih dakako odvlači, odnosno odbija. Za vas koji još nemate YouTube Premium, podsjetimo se što ono sa sobom nudi: YouTube Premium nudi zbirku poboljšanja funkcionalnosti za platformu za streaming videozapisa.

Samsung Galaxy S23 Ultra gejming i Knox Security

Pretplatnici mogu gledati YouTube videozapise bez oglasa i preuzimati ih za gledanje bez internetske veze. Tu je i podrška za reprodukciju u pozadini, što pretplatnicima omogućuje slušanje zvuka videozapisa dok koriste druge aplikacije ili dok im je zaslon telefona isključen.

tekst1naslovna

Nedavno je Google ažurirao YouTube Premium s opcijom parenja više kvalitete od 1080p na odabranim platformama. I što je još važnije, pretplata stavlja točku na Googleovo neprestano prigovaranje.

YouTube po tiho gura „Shorts” na vrh vašeg Feed-a – korisnici bijesni!

Ipak kako smo i rekli na zadnjoj odluci bit će sami korisnici i tada će se vidjeti dali je ovo poskupljenje odveć dobar potez ili definitivno loš plan.

Najčitanije