huawei
tekst2sl1 4

YouTube donosi AI i mogućnost razgovor za Premium korisnike

Čini se kako AI postepeno dolazi na YouTube u obliku pretrage i donošenja sadržaja ali za sada isključivo samo Premium korisnicima.

U današnjem vremenu, gdje su vrhunske razine dostupne za gotovo sve usluge, tvrtke se suočavaju s pritiskom da neprestano unapređuju svoje proizvode kako bi zadovoljile rastuće zahtjeve potrošača.

Klasici za sva vremena koji nikada ne izlaze iz mode

Ova utrka za inovacijama nije zaobišla ni YouTube, vodeću platformu za videosadržaj, koja je nedavno predstavila niz novih značajki za svoje Premium korisnike. Ova ažuriranja ne samo da imaju cilj poboljšati iskustvo gledanja, već i dodati dozu ekskluzivnosti i personalizacije.

1 15

Jedna od najupečatljivijih novosti je uvođenje eksperimentalnog AI alata za razgovor. Ova inovacija trenutno je dostupna na engleskom jeziku za odabrane korisnike Androida sa sjedištem u SAD-u.

Huawei je objavio pobjednike ovogodišnjeg XMAGE natjecanja 

Ova značajka omogućuje korisnicima da postavljaju izravna pitanja o sadržaju koji gledaju, pružajući interaktivnije iskustvo. Zamislite gledanje poduke ili dokumentarca i mogućnost postavljanja pitanja u stvarnom vremenu. Ova promjena može revolucionirati način na koji konzumiramo video sadržaj, čineći ga dinamičnijim i informativnijim.

naslovna

Osim toga, YouTube dodatno poboljšava interakciju između kreatora sadržaja i publike putem AI-a. Novi alati pomažu organiziranju komentara, olakšavajući kreatorima prepoznavanje trendova, odgovaranje na upite te poticanje zajednice oko njihovog sadržaja. Ova funkcionalnost nije samo korisna za kreatore, već i za gledatelje koji žele lakše pratiti i sudjelovati u razgovorima.

YouTube u problemu zbog načina detekcije blokatora oglasa

YouTube Premium također postaje još privlačniji ljubiteljima igrica i online zajednica. Korisnicima ovog premium paketa sada su dostupne razne promotivne pogodnosti, uključujući probe za Discord Nitro, PC Game Pass te dodatne bonuse unutar igara poput popularnog naslova Genshin Impact. Ovo proširenje ponude svjedoči o pažljivom razumijevanju YouTubea prema svojoj raznolikoj korisničkoj bazi i njihovim različitim interesima.

tekst2naslovna 3

Uključivanje probnih razdoblja članstva u uslugama poput Walmart+ i Calm Premiuma dodatno ukazuje na predanost YouTubea pružanju raznolikih iskustava svojim korisnicima.

Samsung Galaxy Xcover 7 prikazuje dizajn

Ova strategija ne samo da privlači nove korisnike već i naglašava važnost održavanja dugotrajnih odnosa s postojećim korisnicima putem raznolikih pogodnosti.

tekst3naslovna

Uz sve ove novitete, YouTube također podiže kvalitetu videozapisa za svoje Premium korisnike na svim platformama, uključujući Android, web i pametne televizore.

HarmonyOS Next stiže na Huawei mobitele

Poboljšana verzija brzine prijenosa od 1080p HD automatski će se omogućiti ovisno o brzini internetske veze, čime se osigurava najbolja moguća kvaliteta videa bez potrebe za ručnim podešavanjem.

tekst1sl1 6

Konačno, YouTube uvodi značke za korisnike Premiuma, koje će prikazivati njihova postignuća na platformi. Ovaj mali dodatak predstavlja simboličan znak prepoznavanja lojalnosti i angažmana korisnika, stvarajući dodatnu vezu između platforme i njezine zajednice.

iPhone 16 donosi AI elemente

Sve ove promjene ukazuju na to da YouTube nije samo platforma za gledanje videa, već i angažirani partner koji prati trendove i potrebe svojih korisnika te im pruža sveobuhvatno i unaprijeđeno iskustvo.

Najčitanije