huawei
1 13

Xiaomi Watch 2 slučajno ili ne objavljen u Europskim trgovinama

Xiaomi Watch 2, novi model pametnog sata, izaziva interes diljem Europe dok se informacije o cijeni polako počinju otkrivati. Sat kombinira visoku funkcionalnost s elegantnim dizajnom, nudeći korisnicima napredne značajke poput monitora otkucaja srca i GPS-a po konkurentnoj cijeni.

Dolazak novog modela pametnog sata Xiaomi Watch 2 bio je predmet velikog iščekivanja među ljubiteljima tehnologije diljem Europe. I dok Xiaomi još nije službeno objavio cijene ovog uređaja.

iPhone 16 “retro” izgled i Pro modeli idu do 2T memorije i visokom kapacitetu baterije

Neke Europske države već su iznijele informacije o njegovoj cijeni, unatoč tome što se sam uređaj još nije pojavio na tržištu. Nekoliko dućana u Belgiji nudi Xiaomi Watch 2 po cijeni od 200 eura, dok je jedan slovački dućan postavio cijenu od 250 eura.

Samsung razvija 6G tehnologiju u partnerstvu s Princetonom

Ove cijene sugeriraju da bi Xiaomi Watch 2 mogao biti konkurentan na tržištu pametnih satova, s obzirom na to da je Pro model, koji je nedavno lansiran, dostupan po cijeni od oko 230 eura. Pro model je započeo s početnom cijenom od 270 eura za Bluetooth verziju i 330 eura za LTE model.

Xiaomi Watch 2 nastavlja s tradicijom elegantnog dizajna i visoke funkcionalnosti. Sa svojim 1,43-inčnim AMOLED zaslonom rezolucije 466 x 466 piksela, korisnici će uživati u jasnom prikazu informacija. Iako koristi isti zaslon kao i Pro model, kućište od aluminija veličine 46 mm zamjenjuje nehrđajući čelik, čime se može postići manja težina i nešto drugačiji estetski dojam. Xiaomi Watch 2 dolazi u crnoj i srebrnoj boji, uz odgovarajući TPU remen.

Xiaomi Watch 2 – render i specifikacije uz cijenu

Ono što čini Xiaomi Watch 2 posebnim je njegova funkcionalnost. S ugrađenim monitorom otkucaja srca i SpO2, te ugrađenim GPS-om, omogućuje korisnicima praćenje njihovog zdravlja i aktivnosti tijekom dana.

Ocjena vodootpornosti od 5 ATM znači da je ovaj sat pogodan i za vodene aktivnosti. Pokreće ga Snapdragon W5+ Gen 1 čipset koji pokreće Wear OS, pružajući brz odziv i fluidno iskustvo korištenja.

Android želi postati broj 1 na svim uređajima

Xiaomi ističe trajanje baterije od 65 sati za Xiaomi Watch 2, što je impresivno s obzirom na visoke performanse i funkcionalnosti uređaja. To sugerira da je kapacitet baterije isti kao i kod Pro modela, od 495 mAh.

U stvarnom svijetu, korisnici su izvukli dva puna dana korištenja Pro modela čak i uz omogućeni Always-On Display, s baterijom koja je bila dovoljna za cijeli dan.

LG je najpouzdanija marka perilica rublja prema istraživanju Consumer Reports

Kada je u pitanju povezivost, Xiaomi Watch 2 opremljen je Bluetoothom 5.2, Wi-Fi-jem i NFC-om, pružajući širok spektar opcija za povezivanje i integraciju s drugim uređajima i sustavima.

Međutim, važno je napomenuti da Xiaomi Watch 2 nema LTE opciju, što bi moglo biti razočaranje za neke korisnike koji preferiraju potpunu neovisnost od pametnog telefona.

Drop test: Samsung Galaxy S24 Ultra vs. iPhone 15 Pro Max

Ključne razlike između Xiaomi Watch 2 i Pro modela čine se da su u materijalu kućišta i dostupnosti LTE opcije. Dok je Pro model izrađen od nehrđajućeg čelika, Xiaomi Watch 2 koristi aluminijsko kućište. Također, odsustvo LTE opcije moglo bi biti odlučujući faktor za neke kupce.

I dok su informacije o cijeni i dostupnosti Xiaomi Watch 2 već počele curiti, još uvijek čekamo službeno priopćenje za tisak od Xiaomija koje će potvrditi ove detalje i možda otkriti više informacija, poput toga hoće li uređaj biti dostupan i izvan Europe.

Europske cijene Xiaomi 14 Ultre

S obzirom na trenutno stanje na tržištu pametnih satova, Xiaomi Watch 2 obećava biti dostupan i pristupačan izbor za korisnike koji traže visoku funkcionalnost i moderni dizajn po konkurentnoj cijeni.

Najčitanije