Banner
Xiaomi VR naočale 1 1

Xiaomi VR naočale

Ako vas zanima kako radi VR, a nemate Samsungov mobitel visoke klase i Gear VR, Xiaomi VR donosi slično iskustvo po značajno nižoj cijeni. I ne, ne trebate imati Xiaomi mobitel. Može bilo koji, ako ima zaslon od 4.7″ do 5.7″…

Samsung je tijekom prošle godine najviše napravio za popularizaciju virtualne stvarnosti sa svojim Gear VR naočalama, koje rade sa S6, S7 i Note7 mobitelima. Jedne naočale su na testu, zajedno sa Note7, i priznajemo da nude bolje VR iskustvo od očekivanja.

Reakcije se kreću od dobrih do oduševljenja (isprobano na desetak osoba). Naravno, takav komplet je papreno skup…

Xiaomi VR naočale su osjetno jeftinije, cijena im je 27.99 dolara a trebale bi nuditi podjednako dobro VR iskustvo. Koliko dobro? To ovisi prvenstveno o smartphoneu kojeg ćete staviti u njih. Što je brži i s boljim zaslonom, VR iskustvo će biti bolje..

Postoje i još jeftiniji Google Cardboard, no budimo iskreni, to su (doslovno) kartonske igračke, na koje se ne isplati trošiti vrijeme. Štoviše, postoji realna opasnost da isprobavanjem istih zaključite kako je VR bezveze, što je daleko od istine.

Xiaomi VR naočale  imaju kvalitetne leće, i cijela konstrukcija im je neusporedivo bolja. Izrađene su od lycra materijala, što znači da će trajati godinama i da su ugodne za nošenje.

S obzirom na cijenu od 27.99 dolara, smatramo da je Xiaomi VR najpovoljniji ulaz u VR svijet.

[youtube id=”3FSuAP5Y7og”]

Najčitanije