Banner
tekst1naslovna

Xiaomi Redmi Watch 3 Lite – fotografije dostupne

Xiaomi se sprema predstaviti Redmi Watch 3 Lite pametni sat a mi donosimo prve fotografije.

Xiaomi je još „davne” 2021.godine tržištu predstavio Redmi Watch 2 Lite pametni sat (Pročitaju Našu Recenziju).

teskt1sl8

No ono što danas želimo reći je kako internet u posljednje vrijeme donosi sve više informacija i specifikacija čak i prije dostupnosti „običnih” glasina.

DXOMARK: HONOR Magic5 Pro ima najbolju kameru i ekran

To se desilo i danas po pitanju Redmi Watch 3 Lite modela pametnog sata. Još prije je Xiaomi po prvi puta 2020. godine predstavio ovakav koncept pametnog sata.

tekst1sl1 1

Sada tri godine nakon prvog modela imamo prilike pisati i vidjeti na fotografijama, Xiaomi Redmi Watch 3 Lite. Sam Xiaomi se već dvije godine priprema za dolazak nasljednika, od kako je tržište ugledao Redmi Watch 2 Lite model.

TikTok na udaru državnih istražitelja – razlog je sigurnost podataka korisnika

Čini se kako bez previše glasina, danas po prvi puta i to od strane regulatorne agencije (namjerno ili ne) imamo prilike pisati o njegovom nasljedniku odnosno o Xiaomi Redmi Watch 3 Lite modelu.

tekst1sl2

Xiaomi je nedavno tržištu predstavio Xiaomi Redmi Watch 3, točnije to se desilo prosincu prošle godine zajedno kada je tržištu predstavljen i Redmi Band 2.

OnePlus najavio (OnePlus Fold) sklopivi telefon – na tržištu krajem 2023.

Tvornička oznaka ovog pametnog sata glasit će: Redmi M2247W1. Osim poznatog tvorničkog naziva govori se kako će Xiaomi Redmi Watch 3 Lite dolaziti sa Li-Ion baterijom snage 2,87V te podrškom za Bluetooth 5.0 povezivanje.

tekst1sl4

Sam dizajn dolazi kao mješavina Redmi Watch 2 Lite i Redmi Watch 3 modela pametnih satova. Ali posebice trebamo istaknuti četvrtasti zaslon i samo jednu fizičku tipku, baš kao što je to slučaj i na Redmi Watch 2 Lite pametnom satu.

E, to sam čekao! Stižu Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, Xiaomi Buds 4 Pro i Xiaomi Watch S1 Pro

Potencijalni datum dolaska na tržište ovog pametnog sata nije poznat ali se zna kako bi se to moglo desiti početkom ili sredinom ljeta. Ono što nas svakako veseli je činjenica kako je tvornička oznaka: „Redmi M2247W1” već dostupna pri Institutu za standardne i industrijska istraživanja Malezija (SIRIM) što nam govori kako Xiaomi Realme Watch 3 Lite neće biti dostupna isključivo na Kineskom i Indijskom tlu, već će njegova dostupnost ići ka globalnoj razini.

Cijena nije za sada poznata ali možemo vjerovati kako se neće previše razlikovati od cijene (499kn – 67€) Xiaomi Redmi Watch 2 Lite modela, kada je bio tek dospio na tržište.

Xiaomi 13 Pro i Xiaomi 13 globalno predstavljanje na MWC Barcelona

Do nekih novih značajki i glasina iskoristit ćemo prilike i jednostavno uživati u ovih nekoliko fotografija nadolazećeg Xiaomi Redmi Watch 3 Lite pametnog sata. Za kojeg se nadamo da će osim (na fotografijama) crne, biti dostupan i u još nekoliko boja. Uz pametni sat dolazi i kabel za punjenje (što se može vidjeti na fotografiji).

Najčitanije