huawei
nn 3

Xiaomi najavljuje globalno lansiranje HyperOS-a za osam uređaja

Govorili smo a sada možemo i potvrditi kako je globalno dolazak HyperOS platforme (nekada znan kao MIUI) započeo. Na redu su naravno flagship modeli telefoni ali i predstavnici srednjeg-višeg cjenovnog razreda. Dali je vaš XIaomi na aktualnoj listi za HyperOS?

Xiaomi, poznati kineski proizvođač pametnih telefona, nedavno je objavio službene planove za globalno lansiranje svoje nove HyperOS platforme.

Oppo Find X7 – najnoviji pogled na tri verzije: X7, X7 Pro i X7 Ultra

Ovaj korak označava ambiciozan potez tvrtke da unaprijedi korisničko iskustvo i prilagodi softverske inovacije širokom rasponu svojih uređaja. Na službenom Mi Forumu.

1 23

Tvrtka je objavila popis od osam uređaja koji će predvoditi globalno predstavljanje HyperOS-a, uključujući premijum modele poput Xiaomi 13 i Xiaomi 13T, ali i iznenađujuće dodatke kao što su Redmi Note 12 i Redmi Note 12S.

Kina proširuje zabranu korištenja iPhone-a na dodatne pokrajine

Izvješće koje se pojavilo prije više od mjesec dana sugeriralo je na devet uređaja kao prvu adresu tvrtke, no sada je službeni popis potvrdio osam uređaja koji će pokrenuti globalno predstavljanje HyperOS-a.

2 5

Te informacije dolaze nakon što je Xiaomi već bio u središtu pažnje svojih korisnika i ljubitelja tehnologije, a HyperOS se ističe kao ključna komponenta buduće strategije tvrtke.

Dimensity 9400 pomest će Snapdragon 8 Gen 4

Na vrhu popisa nalaze se premijum modeli Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 i Xiaomi 13T, svi dizajnirani kako bi pružili vrhunsku tehnologiju i iskustvo korisnicima.

cc1 7

Osim toga, Redmi Note 12 i Redmi Note 12S, predstavnici srednje klase, također su dio ovog impresivnog popisa. Ovo je posebno značajno s obzirom na to da je Xiaomi tradicionalno davao prioritet ažuriranjima softvera svojih premijum uređaja u odnosu na uređaje srednje klase.

Predstavljamo MeanIT Smartwatch 4G Calling

HyperOS će donijeti niz poboljšanja u performansama, sigurnosti i funkcionalnostima, pružajući korisnicima unaprijeđeno iskustvo korištenja svojih uređaja.

NASLOVNA

Planirano globalno lansiranje HyperOS-a na ovih osam uređaja ukazuje na predanost Xiaomija poboljšanju ekosustava i pružanju najnovijih tehnoloških inovacija svim korisnicima, bez obzira na to koriste li premijum modele ili uređaje srednje klase.

Google Play trgovina dobiva novi izgled bez polja za pretragu

Redmi Note 12 i Redmi Note 12S izdvajaju se kao posebna iznenađenja na popisu, s obzirom na prošle strategije tvrtke.

nn1

Tradicionalno, Redmi serija bila je poznata po pristupačnim uređajima s visokim performansama. S manje naglaska na najnovijim softverskim nadogradnjama u usporedbi s premijum modelima.

Spekulacije o PlayStation 5 Pro: Hoće li poboljšane performanse opravdati moguće povećanje cijene?

Uključivanje ovih uređaja na popis onih koji će primiti HyperOS ažuriranja ukazuje na promjenu u pristupu Xiaomija prema srednjoj klasi, donoseći im slična poboljšanja koja su već dostupna vlasnicima premijum uređaja.

naslovna 11

Vlasnici Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T, Redmi Note 12, Redmi Note 12S i Xiaomi Pad 6 imat će privilegiju primiti stabilna ažuriranja HyperOS-a već u prvom kvartalu 2024. godine.

Samsung Galaxy A55: Poboljšani dizajn i snaga Exynos 1480 procesora

Ovo obećava poboljšanje u performansama, novim značajkama i unaprijeđenom sigurnosnom sloju, čime se osigurava da korisnici uvijek imaju pristup najnovijim inovacijama i tehnologijama.

Xiaomiova najava o globalnom lansiranju HyperOS-a predstavlja značajan korak prema unaprjeđenju softverskog iskustva njihovih korisnika diljem svijeta.

OnePlus 12 i OnePlus 12R na globalnu scenu dolaze 23.01.2024.

Uključivanje srednje klase uređaja na popis onih koji će primiti HyperOS ažuriranja pokazuje posvećenost tvrtke pružanju vrhunskog iskustva svim korisnicima, bez obzira na cjenovni rang uređaja koji posjeduju.

1 16

Očekuje se da će ova inicijativa dodatno ojačati poziciju Xiaomija na tržištu pametnih telefona i donijeti zadovoljstvo korisnicima putem poboljšane funkcionalnosti i performansi.

Najčitanije