Banner

Ovo je Galaxy S8 Active: razlika od S8/S8 + nije mnogo, ali su neophodne 

U moru curenja informacija za Galaxy S8 Active  i nakon što je nedavno uočen u Wi-Fi Alliance i Geekbench  bazama, na Reddit forumu osvanule su fotografije koje pokazuju sve detalje uređaja.

Fotografije Galaxy S8 Active omogućio je netko od zaposlenika Samsunga, koji bi sada mogao postati bivši zaposlenik tvrtke. Sve u svemu, model zadržava mnoge značajki Galaxy S8, ali postoje neke značajne razlike.

ddd

Kućište je izrađeno u kombinaciji metala i polimera s štitnicima na kutovima, izgleda pomalo grubo. Ima MIL-STD-810G i IP68 certifikate, što znači da je prilično otporno na prašinu i vodu. Debljina je povećana, što se povezuje s većim kapacitetom baterije od 4000 mAh. Međutim, djeluje tanji od S7 Aktiv. Tipka Bixby također je prisutna na lijevoj strani.

U333ntitled
Galaxy S8 Active, slično Galaxy S8, nema fizičke tipke za navigaciju, umjesto toga koristi kapacitivne tipke.

ssUntitled

Fotografije pokazuju da Samsung Galaxy S8 Active koristi omjer zaslona 18,5: 9, ali za razliku od S8 i S8 +, ekran je potpuno ravan. Više nalik na onaj iz LG G6. Okvir oko zaslona, 5,8 inča duljine dijagonale, je daleko od toga da bude tako tanak.

Nakon objavljivanja gore navedenih slika Reddit  je također objavio sljedeće:

2 drugi setUntitled

2.swt 1 Untitled

tri drugi set Untitled

Moguće specifikacija Galaxy S8 Active

Prema Geekbench bazi, Samsung Galaxy S8 Active pogoni Snapdragon 835 u kombinaciji 4 GB RAM-a. Ostale specifikacije trebale bi biti slijedeće:

• 4 GB RAM-a
• 64 GB interne pohrane
• MicroSD kartica (možda u drugoj ladici jer SIM ladica ima samo prostor za 1 karticu?)
• Stražnja kamera od 12 MP
• 8 MP prednja kamera
• Senzor otiska prsta na stražnjoj  strani 
• USB tip C
• Priključnica za slušalice 
• Qi punjenje

Što se tiče softvera, uređaj za sada radi na Android 7.0 bez ikakvih dodatnih značajki poput podvodnog načina snimanja (Aqua), znanog iz prethodnih generacija linije. Međutim, ovdje se ipak radi o prototipu modela i vjerujemo da službena verzija softvera donosi i tu značajku.

Leaker je izvorno objavio i videozapis, no u međuvremenu je uklonjen, ali…. 😀

Procjenjuje se za datum izlaska Galaxy S8 Active – 1. kolovoza. Uređaj će vjerojatno imati cijenu na S8 Plus razini.

Najčitanije