Banner
tekst1sl3

Xiaomi Mix Fold 3 također će propustiti međunarodno izdanje

Prema renomiranom kineskom tipsteru IceUniverse, Xiaomijev nadolazeći Mix Fold 3 neće stići izvan Kine.

Tržište sklopivih uređaja možda stalno raste budući da većina velikih OEM-ova pametnih telefona već ima ne jedan, već nekoliko sklopivih uređaja.

Apple Vision Pro headset ne treba kontrolere – Zašto?

Međutim, to uglavnom vrijedi za kinesko tržište, dok je izbor drugih zemalja uglavnom ograničen na Samsung, Motorolu, Huawei te u nekim slučajevima, Oppo.

tekst1sl1 3

Nažalost, stvari se neće uskoro promijeniti. Prema renomiranom kineskom tipsteru IceUniverse, Xiaomijev nadolazeći Mix Fold 3 neće stići izvan Kine.

Samsung Galaxy S23 Ultra uočen s Androidom 14 na GeekBenchu

Premda se donedavno isiticali kako će Mix Fold 3 biti dostupan globalno (sa malim „zakašnjenjem”) čini se kako tome ipak neće biti tako. Kao i njegovi prethodnici, Xiaomijev sljedeći sklopivi uređaj ponovno će imati ograničenu izloženost.

tekst1sl2

I iako izvješće ne otkriva mnogo o samom Mix Fold 3, nagovještava da će telefon biti konkurentan i uključivati najnoviju tehnologiju. Po pitanju samih značajki i mogućnosti ovdje će uvelike biti riječi o samom vrhu ponude, odnosno pravom „flagship” predstavniku, kada su u pitanju sklopivi telefoni.

Nokia i Apple ulaze u suradnju kada je u pitanju razvoj 5G opreme

Razno raznih glasina ima na pretek, no jedna glasina sugerira da ćemo vidjeti UD selfie kameru, 50W bežično punjenje, dok ranija ukazuje na IP ocjenu za zaštitu od vode i prašine i periskopsku telefoto kameru – rijetku značajku među sklopivim uređajima.

Samsung Galaxy S23 FE značajke i prikaz rendera – sve se već zna

Prošlogodišnji Mix Fold 2 pokazao se prilično solidnim sklopivim, unatoč nekim nedostacima. A ovogodišnji Vivo X Fold2 uvjerljivo je jedan od najboljih sklopivih uređaja na tržištu, dajući Samsungovoj Galaxy Fold seriji trku za svoj novac.

Elon Musk određuje koliko tweetova korisnici mogu pročitat u jednom danu

Ali baš kao i Xiaomi Mix Fold 2, dostupan je samo u Kini. Šteta što ne možemo imati neke od najljepših stvari na zapadnim tržištima. Ipak ne treba još uvijek gubiti nadu jer ovo svakako nisu službeni navodi te ih svakako treba uzeti sa dozom opreza.

YouTube testira nemogućnost reprodukcije sadržaja ako koristite blokatore oglasa

Naravno dobro se njima poslužiti kao svojevrsnom sugestijom no kako sada stvari stoje čini se da će Mix Fold 3 ostati isključivo dostupan na Kineskom tlu.

Nothing Phone (2) – teaseri dolaze kao na dlanu

Hoće li zaista tako i biti, naravno vidjeti ćemo kada za to dođe vrijeme. Ne možemo reći da nam nije žao ali da smo ovako nešto možda i očekivali, jesmo.

tekst1naslovna 6

Jer kako se ono kaže zaista je previše lijepo zvučalo da bi bilo istinito. Naravno nastaviti ćemo pratiti razvoj priča i značajki vezanih uz nadolazeći sklopivi telefona iz Xiaomi tabora.

Android dobiva novi logo – 3D izgled i „moćniji” natpis

A možda tko zna, on nam se prikaže i na globalnoj razini i to u nekom drugom modelu, sličnom izdanju – već kako Kinezi to znaju napraviti. Dakle svi vi koji ste se nadali kako će Xiaomi Mix Fold 3 biti dostupan na globalnom tržištu, ne treba gubiti nadu do samog kraja.

Najčitanije