Banner
tekst1naslovna

Xiaomi Mix Fold 3 pokazao prodajno pakiranje

Ovog mjeseca imati ćemo prilike ugledati "treću generaciju" sklopivog telefona iz okrilja tvrtke Xiaomi.

Dok Xiaomi naporno radi na nadolazećoj flagship seriji “Xiaomi 14” modela telefona, tvrtka također postepeno priprema teren za predstavljanje i dolazak na tržište Xiaomi Mix Fold 3 modela sklopivog telefona. O ovom uređaju smo već više puta pisali na našim stranicama, istražujući njegove značajke i specifikacije. Danas želimo podijeliti prvu fotografiju “uživo” koja prikazuje prodajno pakiranje Xiaomi Mix Fold 3 modela, dok je sam uređaj i dalje skriven.

HT i ISKON od 1.10.2023. dižu cijene za 5%

Izgleda da će prednji zaslon dolaziti s blagom zakrivljenošću zaslona na desnoj strani, te će donositi i izrez u zaslonu iza kojeg će se smjestiti selfie kamera nepoznate rezolucije. Navodno, Xiaomi je angažirao nove proizvodne procese kako bi smanjio vrijeme čekanja za navedeni model. Ova informacija ukazuje na to da će Xiaomi Mix Fold 3 biti dostupan globalno, za razliku od prethodnog modela Xiaomi Mix Fold 2 koji je bio dostupan samo na kineskom tržištu.

tekst1sl1 1

Xiaomi Mix Fold 3 će opremiti četverostruka kamera, uključujući glavnu i ultraširoku kameru, te dvostruku telefoto kameru. Pokretat će ga Snapdragon 8 Gen 2 čip, koji će vjerojatno biti nešto napredniji, slično onome što Samsung donosi za svoju aktualnu Galaxy S23 seriju i Galaxy Z Flip / Fold 5 modele s “For Galaxy” čipom.

Xiaomi 14 Pro – prvi Android sa Titaniumskim okvirom

Ovo su otprilike sve značajke koje su za sada poznate. Dok čekamo više informacija o ovom uređaju, sada možemo barem vidjeti prodajno pakiranje zahvaljujući fotki koja je dostupna na kineskom društvenom mediju Weibo. Također, donosimo i fotografiju specifikacija, no nažalost, napisane su na kineskom jeziku pa ne možemo potpuno razumjeti njihovo značenje.

tekst1sl2 1

Predstavljanje Xiaomi Mix Fold 3 modela telefona nije više daleko, a kada budemo imali sve ključne i bitne informacije, svakako ćemo ih podijeliti s vama na našim stranicama. Tada ćemo dobiti bolji uvid u ono što ovaj sklopivi telefon nudi. U redakciji ga promatramo kao “skraćivanje” vremena do dolaska nove serije Xiaomi 14 telefona, jer smo više naklonjeni “običnim” pametnim telefonima nego ovakvom rasklapanju i zaklapanju. Naravno, svatko ima svoj stil i mišljenje, pa će svaki model telefona pronaći svog kupca i korisnika.

Huawei Watch 4 Pro recenzija

Kako vi gledate na eto već sada nekoliko generacija sklopivih telefona? Dali ste se imali prilike poigrati s nekim od njih ili možda čak i sami ste vlasnik jednog? Slobodno nam svoja razmišljanja pišite u komentare i da se na taj način pokrene neka rasprava, to bi nam zaista bilo drago.

tekst1sl3 1

Bez obzira dali priča bila vezana uz Xiaomi ili nekog od ostalih proizvođača, sklopivi pametni telefoni sve su više dostupni među nama. Dok smo sigurni kako će im i cijena postati pristupačnija kroz neko određeno vremensko razdoblje.

Najčitanije