Banner
tekst1naslovna 1

Xiaomi Mix Fold 3 – dolazi 14.08.2023. a tu su i fotografije

Napokon možemo reći kako znamo izgled Xiaomi Mix Fold 3 modela telefona.

Samsung i Motorola već su predstavili svoje inovativne sklopive uređaje, a sada je Xiaomi spreman stupiti na scenu s vlastitim modelom. Iako se ne radi o predstojećoj Xiaomi 13 seriji, novi Xiaomi Mix Fold 3 donosi brojne dodirne točke s navedenom serijom.

S nestrpljenjem očekujemo službeno predstavljanje ovog telefona, zakazano za 14. kolovoza 2023. godine, a do tada vam donosimo sve informacije o značajkama i mogućnostima ovog nadolazećeg modela.

Tehnologija “složenih” baterija dolazi na iPhone 15 i Galaxy S24

Xiaomi Mix Fold 3 će svoje mjesto na tržištu zauzeti istog datuma kao i njegovi prethodnici – 14. kolovoza, koji je ponedjeljak. Uoči ovog događaja, osnivač i izvršni direktor Xiaomi, Lei Jun, već je podijelio neke detalje o dizajnu ovog uređaja.

Xiaomi Mix Fold 3 pokazao prodajno pakiranje

Lei Jun je ovaj telefon opisao kao “tanak, elegantan i vrhunski”, naglašavajući njegov sofisticirani dizajn. Nedavno je na Junovom Twitteru i Weibu platformi objavljeno nekoliko fotografija koje prikazuju telefon, a kroz objektive četiriju Leica kamera možemo vidjeti žarišne duljine širokokutne i periskopske kamere – 15 mm ultra širokokutni objektiv te 115 mm periskopski objektiv.

Xiaomi Mix Fold 3:

Novi Xiaomi Mix Fold 3 također ima impresivno poboljšanje u odnosu na prethodni model. Dok je Mix Fold 2 imao ultraširoku kameru od 15 mm, dodatak periskopske kamere sa žarišnom duljinom od 115 mm označava značajan napredak u mogućnostima zumiranja. Ovo je rijedak element među sklopivim uređajima, sličan opcijama dostupnim kod Google Pixel Fold i Huawei Mate X3, no njihova šira dostupnost je ograničena.

Xiaomi Mix Fold 2:

Osim kamere, Xiaomi Mix Fold 3 će donijeti i druge nadogradnje, uključujući unaprijeđen dizajn koji se ističe tankoćom. Ovaj uređaj će biti jedan od tanjih sklopivih telefona, s debljinom koja se očekuje biti manja od prethodnih modela, uključujući i popularni Samsung Galaxy Z Fold 5.

Android 14 – kada dolazi na telefone?

Razne informacije koje su procurile ukazuju na to da će Xiaomi Mix Fold 3 također imati IP ocjenu otpornosti na vodu i prašinu, unutrašnju kameru smještenu ispod zaslona te brzo žično punjenje od 67W i bežično punjenje od 50W. Svi ovi elementi čine ga izuzetno konkurentnim na tržištu sklopivih uređaja.

Xiaomi Mix Fold 3:

S dolaskom Xiaomi Mix Fold 3, tržište sklopivih telefona postaje još dinamičnije. Konkurencija između Xiaomi, Samsunga, Motorole i drugih proizvođača potiče inovacije i podiže kvalitetu proizvoda. Također, ne smijemo zaboraviti da će i OnePlus uskoro predstaviti svoj sklopivi uređaj, dodatno doprinoseći raznolikosti i izboru za korisnike.

Apple prikazuje USB Type-C

U nastavku ćemo i dalje pratiti sve vijesti i najave vezane za ove modele te vas redovito obavještavati o njihovim karakteristikama i dostupnosti. Svi skupa s nestrpljenjem iščekujemo 14. kolovoza 2023. kako bismo mogli uživati u svim detaljima Xiaomi Mix Fold 3 telefona. O tome hoće li biti dostupan na globalnom tržištu, još će se nagađati.

Najčitanije