Banner
tekst1naslovna 12

Xiaomi Mi Mix Fold 2 donosi 120Hz i sa unutarnje strane

Xiaomi intenzivno radi na drugoj generaciji svojeg preklopnog pametnog telefona.

Moramo priznati kako dugo nismo pisali o preklopnim pametnim telefonima. Stoga to treba ispraviti i nešto reći o njima odnosno donijeti novitete koji se vezuju uz ove modele pametnih telefona.

Bugatii ulazi na tržište električnih romobila

Nakon što smo sabi sebi (a i vama) postavili pitanje zašto to Apple još nije predstavio preklopni iPhone red je došao da se osvrnemo i na ostale dobro nam poznate proizvođače pametnih telefona.

Apple iPhone SE 3 (2022) svojim će izgledom biti nalik na model iPhone 8

Doduše ovaj već u svojoj ponudi ima jedan preklopni model a riječ je o Mi Mix Fold, možda i pogađate radi se o Xiaomija proizvođaču. Da, danas ćemo nešto više reći o nasljedniku ovog modela koji nas je sve iznenadio svojim dolaskom u travnju prošle godine.

OnePlus 10 Pro predstavljen – globalno tržište malo će pričekati

Riječ je naravno o modelu koji svojim značajkama i mogućnostima a i cijenom želi sličiti Samsunga. Danas pak govorimo o njegovom nasljedniku koji će prema svemu sudeći nositi ime Xiaomi Mi Mix Fold 2 a dolazit će s nekoliko razlika (unaprjeđenja) u odnosu na još uvijek aktualni model.

tekst1sl1 13

Ponajprije kažimo kako će dolaskom Mi Mix Fold 2 modela i vanjski zaslon i dalje donositi podršku brzine osvježavanja od 120HZ (kod Mi Mix Fold modela je njegova veličina 6,52”) a kada Mi Mix Fold 2 bude dostupan i unutarnji zaslon pružat će stopu osvježenja od 120Hz.

Samsung senzor kamere od 200MP koristiti će u Galaxy S23 modelima

Za sada nije poznato odnosno ne zna se koje će veličine biti unutarnji i vanjski zaslon ali se vjeruje kako dimenzijama neće previše odstupati od aktualnog modela. Vezano uz unutarnji zaslon spominje se kako će za njegovu izradu biti zadužen Južno Korejski Samsung a kako će zaslon biti izrađen od ultra tankog stakla.

Apple iPhone 14 također bez SIM utora

S druge pak strane govori se kako će nadolazeći Xiaomi Mi Mix Fold 2 dosta dodirnih točaka imati s Honor Magic V modelu pametnog telefona o kojem smo također na našim stranicama pisali.

Android 13 biti će „ono željeno” za sve koji vole multimediju

Upravo taj telefon donosi omjer stranica od 21:9 (vanjski zaslon) dok unutarnji zaslon donosi omjer od 10,3:9 podijeljen na dvije polovice omjera 21:9. Xiaomi planira unutar Mi Mix Fold 2 modela implementirati aktualni chipset tvrtke Qualcomm, riječ je naravno o Snapdragon 8 Gen 1.

Apple iPhone 15 Pro – neće imati SIM utor (navodno)

Koji će svojim značajkama nadasve snagom unijeti u Xiaomi Mi Mix Fold 2 sklopivi pametni telefon moć i jačinu kakva se i očekuje za jedan sklopivi pametni telefon.

Cubot X50 recenzija

Cijena nije poznata ali ako uzmemo cijenu aktualnog modela Mi Mix Fold koja iznosi 1,300€ sigurni smo kako velikih oscilacija (na dolje ili na gore) neće previše biti.

Anker 547 USB Type-C punjač – za više USB Type-C uređaja

Xiaomi Mi Mix Fold 2 bit će pokretan MIUI 13 mobilnom operativnim sustavom koji se temelji na Androidu 12. Predstavljanje nadolazećeg sklopivog pametnog telefona tvrtke Xiaomi očekuje se u prvom tromjesečju ove godine.

Najčitanije