Banner
1 27

OnePlus 12R dolazi na Europsko tlo

Po prvi će puta R serija OnePlus telefona biti dostupna i za nas Europljane, ovdje naravno mislimo na OnePlus 12R model telefona.

Posve ravan zaslon Samsung Galaxy S24 Ultra modela i detaljne specifikacije

OnePlus, poznati proizvođač pametnih telefona, sprema se proširiti doseg svoje R serije, prema informacijama koje je podijelio poznati “leaker” Roland Quandt.

Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno na fotografijama – sve se zna

Do sada ograničena na Indiju i druga azijska tržišta, serija R, prema Quandtovim najavama, uskoro će debitirati na europskom tržištu s nadolazećim OnePlus 12R modelom.

2 28

Roland Quandt, poznat po preciznim informacijama vezanim uz mobilne uređaje, otkrio je detalje o globalnoj dostupnosti OnePlus 12R, nazivanog i globalnim pandanom OnePlus Ace 3.

Samsung u opticaj pustio sigurnosnu zakrpu za 01/2024. – ispravlja čitav niz nepravilnosti

Ovaj potez predstavlja promjenu u strategiji tvrtke, koja je dosad svoje modele serije R isporučivala uglavnom na azijskim tržištima, uključujući prošlogodišnji OnePlus 11R.

3 21

OnePlus je već ranije podijelio nekoliko ključnih informacija o OnePlus 12R, uključujući prisutnost snažne baterije od 5500 mAh i 4. generacije LTPO AMOLED zaslona.

Xiaomi 14 Ultra donosi kameru ispod zaslona

Osim toga, tvrtka je nedavno lansirala model Ace 3 u Kini, s visokokvalitetnim komponentama koje nadmašuju očekivanja za uređaj srednjeg ranga.

4 16

Quandtove informacije ukazuju na to da će OnePlus 12R biti dostupan globalno u crnoj i plavoj boji, istim bojama koje su bile dostupne pri lansiranju modela Ace 3.

Samsung Galaxy S24 modeli donose 7 nadogradnji Androida, posljednja je Android 21

Unatoč ovim informacijama, cijena OnePlus 12R još uvijek ostaje nepoznata, stvarajući napetost među obožavateljima marke koji nestrpljivo čekaju službenu objavu.

5 13

Ono što dodatno intrigira ljude je nedavni certifikat Federalne komisije za komunikacije (FCC), sugerirajući da bi OnePlus 12R mogao biti dostupan i na sjevernoameričkom tržištu.

Honor Magic6 i Magic6 Pro – predstavljeni

Ovo bi bilo značajno proširenje prisutnosti brenda u regiji, otvarajući vrata novim korisnicima koji su dosad bili uskraćeni za OnePlus iskustvo.

6 10

Očekuje se da će globalno lansiranje OnePlus 12R biti popraćeno i lansiranjem OnePlus 12 modela, oba uređaja planirana su za debi 23. siječnja.

Poco X6 i X6 Pro – predstavljeni

Ova dva modela zajedno predstavljaju snažan korak OnePlusa prema globalnoj dominaciji, suprotstavljajući se drugim vodećim brendovima na tržištu pametnih telefona.

7 8

Dok OnePlus 12R donosi novu dimenziju seriji R, postavlja se pitanje kako će se nositi s konkurencijom na europskom tržištu. Kako će se cijena postaviti u usporedbi s drugim uređajima u istom segmentu? Hoće li značajke poput snažne baterije i vrhunskog zaslona privući europske potrošače?

Rolex i Realme sklapaju suradnju – dolazi Realme 12 Pro by ROLEX

Za sada, ljubitelji OnePlusa diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju službene informacije o cijeni i dostupnosti OnePlus 12R. S novim strategijskim pristupom, OnePlus planira osvojiti nove tržišne segmente i zadovoljiti rastuću globalnu potražnju za njihovim visokokvalitetnim uređajima.

Sve će oči biti uprte u službeno lansiranje 23. siječnja, gdje će OnePlus predstaviti svoje najnovije adute i otvoriti novo poglavlje u svojoj priči o inovacijama i uspjehu.

Najčitanije