huawei
ff22

Xiaomi 14 Ultra donosi vrhunsku obradu fotografije

Xiaomi je angažirao vodećeg stručnjaka za kamere kako bi poboljšao estetiku i znanost boja na modelu Xiaomi 14 Ultra, dok se glasine o ultrazvučnom čitaču otiska prsta pokazale netočnima. Serija Xiaomi 14 bit će globalno lansirana 25. veljače, s mogućim istovremenim debijem modela Xiaomi 14 Ultra i baznog modela. Očekuje se da će Xiaomi 14 Ultra imati vrhunski hardver kamere i softverske inovacije, dok će neke ranije spekulacije o značajkama biti možda promijenjene.

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

Prema svježim informacijama koje su procurile, Xiaomi je sklopio ugovor s istaknutim stručnjakom za kamere u industriji kako bi unaprijedio estetiku kamere modela Xiaomi 14 Ultra i poboljšao znanstveni pristup bojama.

Xiaomi 25.02.2024. globalno donosi Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra

S druge strane, čini se da su prethodna izvješća o uvođenju ultrazvučnog čitača otiska prsta bila neprecizna. Serija Xiaomi 14 bit će globalno lansirana 25. veljače.

Novi EU zakon dodatno na strani potrošača – 12 mjeseci garancije nakon popravka

Iako službena najava nije spomenula model Xiaomi 14 Ultra, sve ukazuje na to da će premijerno biti predstavljen upravo tog datuma zajedno s baznim modelom Xiaomi 14.

g

Nažalost, glasine koje su kružile o verziji Pro sugeriraju da Xiaomi 14 Pro neće biti lansiran globalno ove godine.

Xiaomi Smart Band 8 Pro – predstavljanje na MWC sajmu, donosimo cijene i značajke

Xiaomi 14 Ultra vjerojatno će se istaknuti visokokvalitetnim hardverom kamere u svim aspektima, a informacije iz Kine sugeriraju da će Xiaomi posvetiti jednaku pažnju i softverskim aspektima.

1 9

Čini se da je Xiaomi, uz suradnju s Leicom, angažirao i stručnjaka za fotografiju kako bi detaljno usavršio estetiku kamera na modelu Xiaomi 14 Ultra.

Litij-Silikonske baterije: Revolucija kapaciteta u elektronskim uređajima

Fanovi će se nadati da će ovaj model omogućiti snimanje fotografija koje su estetski usporedivi s onima koje proizvode telefoni Applea i Googlea, koji su često vodeći u tom području.

1 49
Modul kamere nadolazeće Xiaomi 14 Ultra !

Također, postoji mogućnost da će Xiaomi 14 Ultra biti predstavljen bez nekih od navodnih značajki.

Nova era intenzivnih boja: Samsung Galaxy S24 donosi poboljšani Vivid mode

Ranija izvješća sugerirala su da bi to mogao biti prvi Xiaomi uređaj koji će napustiti optički čitač otiska prsta u korist ultrazvučnog modela.

iPhone 16 donosi iznenađujući redizajn – nalik onome na X i 11 modelima

Međutim, čini se da su ta izvješća sada dovedena u pitanje, a vodeći telefon vjerojatno će zadržati prepoznatljivi optički senzor otiska prsta koji je korišten na prethodnim uređajima u seriji.

ff22

Ova najnovija partnerstva i stručna angažiranja sugeriraju da Xiaomi ozbiljno pristupa unapređenju kvalitete kamere na svojim vrhunskim modelima.

Asus Zenfone 11 donosi i Ultra model

Suradnja s vodećim stručnjacima i brendovima iz ove industrije pokazuje ambiciju tvrtke da se pozicionira kao ozbiljan konkurent na tržištu pametnih telefona visoke klase.

1 61
Prvi benchmark rezultati nadolazećeg Xiaomi 14 Ultra modela !

S obzirom na usredotočenost na estetiku i performanse kamere, Xiaomi 14 Ultra mogao bi privući pažnju korisnika koji cijene visoku razinu fotografija i videa koje njihov telefon može snimiti.

Android 15 donosi arhiviranje aplikacija koje često ne koristite

Premda su informacije koje smo dobili intrigantne, važno je naglasiti da se radi o neslužbenim izvorima i da konačne specifikacije i značajke modela Xiaomi 14 Ultra mogu varirati od onoga što je dosad izvješćeno.

HyperOS – kopija Androida ili njegov neprijatelj?

Međutim, s obzirom na reputaciju Xiaomija kao inovativnog i agilnog igrača na tržištu pametnih telefona, očekuje se da će novi modeli privući značajnu pozornost i biti predmet intenzivnog interesa među korisnicima širom svijeta.

Najčitanije