Banner
tekst1naslovna 3

Xiaomi 13 Ultra biti će predstavljen u travnju

Govori se kako će Xiaomi u travnju na tržište dovesti Xiaomi 13 Ultra model pametnog telefona.

Tek što je Xiaomi predstavio svoje vodeće (flagship) modele Xiaomi 13 pametnih telefona, glasine govore o još jedom modelu. Za sada na tržištu imamo prilike vidjeti Xiaomi 13 te Xiaomi 13 Pro modele pametnih telefona.

Huawei Mate X3 – donosi mogućnost satelitske komunikacije

U prvom redu riječ je o vrhunskim predstavnicima samog vrha ponude. Njihova „posebnost i moć” naglašava se u vrhunskim kamerama. Kako smo već naveli, glasine govore kako će Xiaomi uskoro predstaviti još jedan flagship model pametnog telefona. Da se vratimo malo u prošlost.

tekst1sl1 3

Prilikom predstavljanja odnosno prije samog predstavljanja Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro modela bilo se govorilo kako će tvrtka tržištu donijeti i Xiaomi 13 Ultra, nekada s vremenom.

Xiaomi pustio MIUI 14 na seriju 12, skinite je ovdje

Nerealno je bilo za očekivati da će Xiaomi 13 Ultra model na tržište doći zajedno sa dva već spomenuta modela pametnih telefona. Ipak čini se kako je sada pravo vrijeme (već je određeni vremenski period iza nas) da Xiaomi predstavi i trećeg člana iz Xiaomi 13 serija. Iako to još za sada nije potvrđeno, izgledno je kako će to biti upravo Xiaomi 13 Ultra model.

tekst1sl3

O samim značajkama i njegovim mogućnostima za sada i nema baš previše govora. Ističe se kako će Xiaomi 13 Ultra biti svojevrsna „nadogradnja” Xiaomi 13 Pro modela.

Samsung Galaxy S22 FE- ovo je on, pokretan Snapdragon čipom i 108MP kamerom

Ipak mi ne smijemo zaboraviti kako se globalni dolazak ovih dva Xiaomi 13 modela priprema. Očekuje se kako će na narednom MWC sajmu u Barceloni, Xiaomi na globalnu razinu dovesti Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro modele.

tekst1naslovna 2

Kada dva Xiaomi modela iz samog vrha ponude budu predstavljena, tvrtka će sve napore okrenuti ka Xiaomi 13 Ultra pametnom telefonu.

YouTube uskoro započinje emitirati Tv sadržaj

A ono što nas najviše zanima je koje će to novitete „Ultra” donijeti u odnosu na „Pro”. Kada znamo kako već „Pro” sa sobom donosi sve one novine koje bi trebao dovesti „Ultra” model.

14
MIUI14

Ipak ima tu mjesta (doduše malog ali ima) za poboljšanja. Može se kapacitet baterije povećati, pa bi onda on tako iznosio „minimalno” 5,000mAh.

Promocija originalnih Windowsa i Office paketa – već od 9.8 eura!

A i samo brzo punjenje može biti podignuto na veću razinu iako znamo kako se te prognoze neće ostvariti, brzo punjenje i dalje će ostati na 120W.

1 1

Sa softverske strane MIUI 14 svakako će odraditi odličan posao a moramo iskoristiti priliku i reći kako je MIUI 14 dostupan za Xiaomi 12 modele.

Apple započinje vlastitu proizvodnju zaslona za iPhone, Apple Watch i Macbook

Stoga ako još niste dobili obavijest o dospijeću OTA nadogradnje, strpite se ista bi trebala stići kroz nekoliko dana na vaš pametni telefon. Bez obzira dali koristite aktualne Xiaomi 13 modele ili ste i dalje na vrhunskim Xiaomi 12 modelima, svakako nam javite kako vam se čini aktualni MIUI 14.

Najčitanije