Banner
tekst3naslovna 4

Xiaomi 12T Pro donosi značajke i NBTC certifikat

Xiaomi 12T Pro dobio certifikat i prve značajke - predstavljanje već u rujnu

Pisali smo o predstavljanju još jednog „člana” Xiaomi 12 obitelji. Neće biti riječ o bilo kakvom modelu pametnog telefona, već o modelu koji će s ponosom „nositi” 200MP glavnu kameru.

Samsung smanjuje proizvodnju pametnih telefona za 2022. godinu

Zasigurno i pogađate riječ je o Xiaomi 12T Pro pametnom telefonu, koji bi svoje predstavljanje trebao doživjeti već u rujnu. Da je tome uistinu tako dokazuje i posljednji certifikat kojega je Xiaomi 12T Pro dobio a označuje skorašnji dolazak na tržište.

tekst3sl2

Radi se o Tajvanskom NBTC certifikatu. Ovaj certifikat daje nam za zaključiti da je predstavljanje na Azijskom tržištu i bliže no što se nadamo a to onda znači i skorašnji dolazak na globalnu razinu.

Xiaomi 12T Pro imati će 200MP kameru

NBTC certifikat nam je pružio i uvid u neke značajka i detalje. Tako možemo reći kako će Xiaomi 12T Pro doći s načinom povezivanja 4G (LTE) i 5G – o 3G povezivanju više nećemo previše razgovarati jer ga ne smatramo aktualnim.

tekst1sl1 6

Iako smo sigurni kako se i dalje dosta koristi. Tvornička oznaka Xiaomi 12T Pro modela bit će: 22081212UG, kao što smo i spomenuli u prethodnom članku.

tekst1sl2 6

Što znači kako će Redmi K50 Ultra ustvari biti Xiaomi 12T Pro za Azijsko tržište. Dok će kod nas (na globalnu razinu) doći s imenom Xiaomi 12T Pro.

Stariji Galaxy Z Fold mobiteli dobivaju neke značajke sa Z Fold 4

Govori se o tome kako Xiaomi planira predstaviti (ili će predstaviti nakon) i Xiaomi 12T model pametnog telefona ali o njemu za sada nema previše govora i nisu nam poznate značajke koje bi mogao donijeti.

Google koristi umjetnu inteligenciju (AI) za bolje pretraživanje

Osim već spomenutog 4G (LTE) i 5G načina povezivanja, Xiaomi 12T Pro donosit će i dual-SIM način rada kao i NFC podršku. Po pitanju interne odnosno radne memorije možemo pričati o (radna/interna): 8/128GB, 8/256GB i 12/256GB.

tekst1naslovna 3

Što smatramo kako je i više nego dovoljno i kako će „pokriti” sva polja zahtijevanja koje korisnik može postaviti pred jedan pametni telefon. Xiaomi 12T Pro dolazit će sa 6,67” OLED FHD+ zaslonom sa stopom osvježenja prikaza od 120Hz.

OnePlus Nord Watch – u dvije verzije i sa pet varijanti

Snapdragon 8+ Gen 1 pokretat će Xiaomi 12T Pro u kombinaciji s navedenom internom i radnom memorijom tipa UFS 3.1. Još kada se tome pridoda i MIUI 13 koji je baziran na Androidu 12, zaista možemo reći kako će biti riječ o vrhunskom pametnom telefonu.

Xiaomi predstavio MIX Fold 2 i Redmi K50 Ultra

Pitanje kamera Xiaomi 12T Pro modela bit će začinjeno 200MP glavnim senzorom (kojega ujedno imamo prilike vidjeti i na fotografiji) uz prisustvo 8MP ultraširoke kamere i 2MP makro kamere.

tekst3naslovna 8

Prednja (selfie) kamera bit će smještena unutar Punch-hole otvora i donijeti će 32MP rezoluciju koja će biti sasvim dovoljna za snimanje selfie fotografija i snimanje video-poziva. Xiaomi 12T Pro imat će 5,000mAh bateriju s brzim punjenjem od 120W.

Najčitanije