Banner
tekst1naslovna

Xiaomi 12S događaj pratite zajedno sa nama [Ponedjeljak 04.07.2022. – 12:00h]

Xiaomi sutra u 12 sati predstavlja Xiaomi 12S seriju pametnih telefona. Ona će (kako se i nagađalo) sadržavati tri modela: Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro i Xiaomi 12S Ultra. Predstavljanje će biti u Londonu a unutar članka donosimo YouTube link za prijenos događaja.

Toliko smo na našim stranicama pisali, toliko smo o Xiaomi nadolazećim modelima govorili, da je došao sam kraj.

tekst1sl2 2

Ne nije kraj u smislu da ih više nema, već kraj u smislu da će sutra (Ponedjeljak 04.07.2022.) biti napokon predstavljeni Xiaomi 12S modeli pametnih telefona.

Bugatti 9.0 – električni romobil u prodaji

Zasigurno ste čuli kako je Xiaomi odustao od vlastitog Xiaomi 12 Ultra modela a u korist Xiaomi 12S Ultra. Stoga se čini kako će Xiaomi 12 Pro ostati „najjači” model u segmentu „običnog Xiaomi 12” dok će „S” slovo ili pridjev donositi nešto posebno.

tekst1sl1

Što točno to niti mi za sada ne znamo previše, šuška se kako će „S” modeli imati samo omanje nadogradnje poput Leica kamera u odnosu na „obične” Xiaomi 12 modele.

Lenovo Legion „Halo” – prvi sa Snapdragon 8+ Gen 1

Kada govorimo o još uvijek aktualnim Xiaomi 12 modelima imamo prilike govoriti (pisati) o Xiaomi 12X, Xiaomi 12 te Xiaomi 12 Pro modelu pametnog telefona.

Apple u problemu postavljanja 5G tehnologije u iPhone 14

Dok će „Xiaomi S” linija donositi nešto slično, odnosno riječ će biti o: Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro i Xiaomi 12S Ultra. Upravo ovaj zadnja „Xiaomi 12S Ultra” podignula je dosta prašine i čuđenja.

*Navodni prikaz na Xiaomi 12S Ultra model*

tekst1sl1 1

Jer se prvo mislilo kako će Xiaomi predstaviti „običnu” 12 Ultra a tek onda Xiaomi 12S Ultra ali čini se kako će „Ultra” model ipak imati prilike ugledati jedino sa „S” oznakom.

Xiaomi 12S Ultra stiže sa 1″ senzorom

Dok Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro donosi Snapdragon 8 Gen 1 chipset, Xiaomi 12S i ostala pripadajuća dva modela bit će pogonjena Snapdragon 8+ Gen 1 chipsetom, te će ujedno ovo biti i prvi model dostupni na tržištu, pokretani aktualnim Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipsetom.

tekst1sl2 1

Na našim stranicama prije nekoliko dana imali ste prilike vidjeti članak kako će Xiaomi 12S Ultra imati senzor kamere od 1” i to je točno. Radi se o Sony IMX 989 modelu koji je razvijan zajedničkim snagama triju tvrtki: Xiaomi, Sony, Leica.

Nothing Phone (1) – srednji model s flagship značajkama [fotogalerija]

A priča se kako je za njegov razvoj 15 milijuna Američkih dolara, što je u povijest daleko najviše utrošenog novca na razvoj jednog senzora glavne kamere za model pametnog telefona.

tekst1sl3 1

Kada smo se već raspisali o senzorima red bi bio da se dotaknemo i onog koji će biti unutar Xiaomi 12S i Xiaomi 12S Pro modela (naravno i tu govorimo o senzoru glavne kamere).

Huawei Watch Fit 2: Sportska ljetna moda

Riječ će tako biti o Sony IMX707. Ostale značajke i specifikacije nećemo ponavljati jer smo sve više manje rekli u prijašnjim Xiaomi 12S člancima.

tekst1sl4

Predstavljanje je zakazano u Londonu a ono prema našem vremenu započinje u 12:00h. Link za gledanje Live prijenosa donosimo vam u nastavku a naravno moguće ga je pratiti putem YouTube Xiaomi kanala.

https://www.youtube.com/watch?v=3WozIXS0rdM

Stoga uživajte i čujemo se sutra kada Xiaomi predstaviti svoje nove Xiaomi 12S (Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro i Xiaomi 12S Ultra) modele i kaže o njima nekoliko riječi.

Najčitanije