Banner
tekst2naslovna 9

Xiaomi 12 donosi prikaz stražnje strane i modula kamere

Xiaomi 12 donosi prikaz stražnje strane nadolazećih modela.

Pisali smo o dobivanje 3C certifikata za narednu generaciju Xiaomi 12 flagship modela pametnih telefona. Danas se pak ponovno dotičemo naredne Xiaomi 12 generacije odnosno obitelji jer prema svim navodima očekuju nas tri modela: Xiaomi 12X (Lite), Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro.

Samsung Galaxy S22 Ultra ipak će biti Galaxy S22 Note

Osim značajki o kojima smo također pisali i o pokretanju Snapdragon 8 Gen 1 Chipseta danas nastavljamo možemo slobodno reći s glasinama. One se dotiču fotografije na kojoj je prikazana stražnja strana za sva tri Xiaomi 12 modela. Prvi na redu je naravno Xiaomi 12X (Lite). Modul kamere donosi izrez za tri senzora i LED bljeskalicu, rekli bismo ništa spektakularno što već nismo vidjeli i čemu se nismo nadali.

Xiaomi 12 izborio 3C certifikat

Drugi po redu je Xiaomi 12 on pak donosi sa stražnje strane nešto veći modul kamere jer isti posjeduje dimenzijama malo veći ali isti raspored kamera i mjesta za LED-bljeskalicu kao što je slučaj kod Xiaomi 12X (Lite) modela.

Samsung Galaxy S21 FE 5G dolazi sa Androidom 12 i One UI 4.0

Kao treći ujedno i „šlag na torti” dolazi nam Xiaomi 12 Pro a on sa sobom donosi najveću stražnju stranu, najveći je i dimenzijama kako zaslonom tako i samim kućištem. Njegov modul kamere donosi krajnje „čudan” odnosno neobičan dizajn.

tekst2sl1 7

Svi senzori smješteni se unutar kružnice rekli bismo nešto slično kao što je Nokia imala prije na svojim modelima pametnih telefona. Upravo oko modula kamere nadolazećeg Xiaomi 12 Pro modela podiglo je mnogo prašine i nadasve znatiželje.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE recenzija

Ovdje moramo reći kako je na fotografiji naznačeno svaki od tri modela kućišta sa svojim imenom odnosno: Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro te Xiaomi 12 Ultra- Što bi značilo kako „Lite” modela uopće neće biti već će njega zamijeniti odmah Xiaomi 12.

Apple iPhone 14 Pro/Max biti će bez notcha

Ono što je i nas u jednoj mjeri začudilo je spominjanje Xiaomi 12 Ultra modela i upravo kako smo i rekli njegov modul kamere izgleda najviše zanimljivo. Oslonimo se odnosno i mi na takav naziv te kažimo kako Xiaomi 12 Ultra donosi čak pet proreza za pet modula kamere.

Android 12 L stigao do prve Bete

Onaj glavni modul i najznačajniji donosit će 50MP a osim njega očekuje se i ultraširoka kamera kao i makro kamera. Naravno izgledno je kako će biti i senzor dubine s optičkom zoom značajkom. Moramo reći kako se priča da će Xiaomi novu seriju Xiaomi 12 modela predstaviti 12, prosinca odnosno sutra. No o navedenom još nema službene objave.

Instagram „popravlja” Feed – način donošenja sadržaja

Bez obzira na to Xiaomi 12 serija bit će nadasve kvalitetna kako dizajnom tako i značajkama a sigurni smo da će biti odveć i tražena. Svi modeli koji će biti predstavljeni dolazit će s predinstaliranim MIUI 13 korisničkim sučeljem koji se temelji na Android 12 mobilnoj platformi.

Najčitanije