Banner
vv1

X donosi dva paketa pretplate: Premiuim+ i Basic

Elon Musk odlučio je da će platforma X (nekada poznatija kao Twitter) prijeći na pretplatu - u potpunosti.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

X – društvena mreža, ranije poznat kao Twitter, danas je najavio uvođenje dvije nove razine pretplate za svoju uslugu.

Apple iOS 17.2 donosi novu Journal aplikaciju

Ove promjene predstavljaju značajan korak u transformaciji platforme i pružaju korisnicima više opcija za personalizaciju i unapređenje njihovog iskustva na društvenoj mreži.

Oporavak prodaje pametnih telefona na Kineskom tlu – Huawei je na dobitku

Najjeftinija pretplata koja je sada dostupna naziva se “Basic” i iznosi 3 USD mjesečno. Ova pretplata nudi niz značajki koje će korisnicima omogućiti veću kontrolu nad njihovim sadržajem i iskustvom na X – umjetniku.

cc1 2

Prvo, korisnici s ovom pretplatom imaju mogućnost uređivanja svojih postova, što je značajna promjena u odnosu na besplatnu verziju platforme.

Google Karte od sada imaju AI asistenciju

Također, mogu stvarati dulje postove i dijeliti dulje videozapise, omogućujući im da izraze svoje misli i ideje na dublji način.

HyperOS – lista kompatibilnih Xiaomi (Redmi) / Pocco modela

Jedna od ključnih prednosti Basic pretplate je mogućnost poništavanja objava. To znači da korisnici mogu povući svoj post nakon što ga objave, što je korisno za one trenutke kada žele ispraviti greške ili promijeniti svoj sadržaj.

X1

Osim toga, pretplatnici na Basic imaju pristup “Readeru” koji im omogućuje čitanje duljih postova bez ometanja, što je posebno korisno za korisnike koji vole dublje analizirati i razumjeti sadržaj.

Samsung Galaxy S24 Ultra – kamera pokretana AI i Snapdragon 8 Gen 3

Jedna od značajki koja će se sigurno svidjeti korisnicima je mogućnost reprodukcije videozapisa u pozadini. To znači da korisnici mogu nastaviti pregledavati sadržaj i komunicirati s drugim korisnicima dok gledaju videozapise.

Google Karte od sada imaju AI asistenciju

Osim toga, Basic pretplata omogućuje preuzimanje videozapisa, što je izuzetno praktično za one koji žele sačuvati određeni sadržaj na svom uređaju.

tekst3naslovna 2

Osim navedenih značajki, Basic pretplatnici također dobivaju malo pojačanje odgovora. Ovo može pomoći korisnicima da lakše interagiraju s drugima na platformi i dobiju veći angažman na svojim postovima.

Xiaomi 14 i 14 Pro predstavljeni u Kini – Snapdragon 8 Gen 3, Leica kamera i HyperOS

Također, s ovom pretplatom možete koristiti SMS dvofaktorsku autentifikaciju kako biste osigurali dodatnu sigurnost svojeg računa. Isto tako, vaši direktni poruke (DM-ovi) će biti šifrirani, čime se osigurava veća privatnost vaše komunikacije.

tekst1sl1 12

Što se tiče prilagodbi, Basic pretplatnici imaju nekoliko opcija na raspolaganju. Mogu mijenjati ikone aplikacije i koristiti mape s oznakama kako bi organizirali svoj sadržaj.

iOS 17.1, iPadOS 17.1, watchOS 10.1 – dostupni za preuzimanje

Osim toga, mogu prilagoditi navigaciju i teme prema vlastitim preferencijama, što omogućuje da njihov profil izgleda jedinstveno. Također, mogu istaknuti svoje najbolje postove u posebnoj kartici na svom profilu, što pomaže istaknuti njihov najkvalitetniji sadržaj.

tekst2sl2 4

Jedna od značajki koja će zasigurno privući pažnju korisnika je mogućnost sakrivanja lajkova i pretplata. Ovo pruža veću kontrolu nad tim informacijama i omogućuje korisnicima da odluče što žele podijeliti s drugima na svojem profilu. Važno je napomenuti da Basic pretplata ne uključuje kvačicu niti provjeru ID-a.

Snapdragon 8 Gen 3 predstavljen – Cortex-X4, AI te 240fps grafika

Pored Basic pretplate, X – umjetnik i dalje nudi svoju Premium pretplatu po cijeni od 8 USD mjesečno. Ova opcija sada postaje srednja razina pretplate, a pruža korisnicima još naprednijih značajki i prednosti u usporedbi s Basic.

tekst2naslovna 2

Premium pretplatnici imaju pristup svim značajkama Basic pretplate, ali tu se ne zaustavlja. Osim toga, oni dobivaju polovicu manje oglasa u odjeljcima “Za vas” i “Praćenje”, što omogućuje bolje iskustvo pregledavanja. Također, Premium korisnici dobivaju veći broj odgovora na svoje postove, što potiče interakciju i komunikaciju na platformi.

X (a.k.a Twitter) idućim potezom riskira izbacivanje sa App Storea

Jedna od značajki koja će zasigurno privući mnoge korisnike je mogućnost dobivanja “kvačice” na svom profilu. Kvačica označava verificirani račun, što ukazuje na autentičnost korisnika i povećava povjerenje drugih korisnika u njihov sadržaj. Osim toga, Premium pretplatnici mogu sakriti kvačicu ako žele zadržati svoj identitet diskretnim.

Elon Musk određuje koliko tweetova korisnici mogu pročitat u jednom danu

ID provjera također je dostupna za Premium korisnike, što povećava sigurnost njihovih računa. Osim toga, Premium pretplatnici dobivaju pristup Creator Hubu, platformi koja im omogućuje da budu plaćeni za objavljivanje i primaju novac od svojih pratitelja koji se pretplate na njih. Ovo je odlična prilika za kreativce i influencere da monetiziraju svoj sadržaj i izgrade profitabilnu prisutnost na platformi.

Twitter dobiva novo ime – X

Jedna od ključnih prednosti Premium pretplate je pristup analitici. Korisnici mogu bolje razumjeti kako njihovi postovi performiraju i tko su njihovi pratitelji.

Twitter: Elon Musk odlazi i imenuje novog izvršnog direktora Twitter-a

Ovo je neprocjenjiv alat za one koji žele optimizirati svoj sadržaj i strategiju na X – umjetniku. Također, Premium korisnici dobivaju pristup X Pro i Media Studio, što im omogućuje napredno upravljanje svojim medijskim sadržajem.

Twitter – kako ga deaktivirati ili obrisati?

Konačno, najnovija razina pretplate naziva se “Premium+” i dostupna je po cijeni od 16 USD mjesečno. Ova razina pretplate uključuje sve što je dostupno u Premium verziji, ali dodatno eliminira oglase u odjeljcima “Za vas” i “Praćenje”. Ovo je idealno za korisnike koji žele potpuno neometano iskustvo pregledavanja sadržaja na platformi.

tekst1naslovna 2

Uz Premium+ pretplatu, korisnici također dobivaju najveće povećanje broja odgovora. Ovo znači da će njihovi postovi privući više pažnje i interakcije, što je izuzetno važno za one koji žele izgraditi angažiranu zajednicu na X – umjetniku.

OnePlus Open predstavljen s cijenom od 1,799€

Sve ove nove razine pretplate pružaju korisnicima više izbora i prilika za personalizaciju njihovog iskustva na platformi. Bez obzira jeste li kreativac koji želi monetizirati svoj sadržaj, influencer koji želi izgraditi svoju prisutnost ili obični korisnik koji želi više kontrole nad svojim postovima, X – umjetnik nudi rješenje za svakoga.

tekst2naslovna1

Ova nova promjena u modelu pretplate svakako će promijeniti način na koji korisnici doživljavaju X – umjetnika. Omogućavajući im da prilagode svoje iskustvo i pristupe naprednim značajkama, ova platforma postaje sve privlačnija i korisnija za raznovrsnu publiku. Sve u svemu, X – umjetnik je spreman za budućnost društvenih medija i pruža više mogućnosti i prednosti nego ikad prije.

Najčitanije