Banner
tekst2naslovna 4

WhatsApp donosi značajku „Pošalji si poruku”

WhatsApp "je prebacio u brzinu više" kada su u pitanju nove značajke i dovođenje istih.

Iako smo mislili da o ovome nećemo nikada pisati, nismo bili u pravu. WhatsApp donosi i posljednjoj beta verziji i jednu čudnovatu značajku. Ona se vezuje uz mogućnost da sami sebi možemo poslati poruku.

OnePlus 11 imati će keramičko kućište i 16GB RAM-a

Bez obzira dali ona bila tekstualna ili se unutar poruke nalazio pojedini multimedijski sadržaj. Za sada je ova beta značajka dostupna korisnicima iOS platforme a uskoro će svoju zastupljenost proširiti i na ostale beta kanale ovog popularnog servisa za razmjenu poruka.

tekst2sl1 3

Nije potrebno previše naglašavati kako WhatsApp posjeduje jedan od ponajboljih sustava „end-to-end” enkripcije i zaštite podataka razgovora. Ova značajka bit će dostupna na svim „vašim uređajima” gdje vam se WhatsApp nalazi.

WhatsApp koristite na vlastitom jeziku – moguće je

Ipak mišljenja smo kako će ova značajka najviše imati smisla ako si recimo želimo poslati pojedinu fotografiju ili video s računala na pametni telefon.

tekst3naslovna 6

Naš broj telefona bit će napisan odnosno nalazit će se unutar kontakata i s ostalim našim WhatsApp kontaktima. Samo što će pokraj našeg broja telefona pisati u zagradi „Ti” (You).

Xiaomi je imao prototip sklopivog telefona s mehanizmom otvaranja prema van

Sam WhatsApp nije se još službeno oglasio gdje vidi najveći potencijal ove značajke no sigurni smo kako još dugo nećemo trebati čekati na njihovo obraćanje.

tekst1sl1 7

Kako smo i rekli za sada je ova značajka isključivo dostupna pri beta verziji WhatsApp aplikacija. Za iOS platformu ona dolazi pod brojčanom oznakom „22.23.74”, dok za Android ona dolazi pod brojčanom oznakom „2.22.24.11”.

Internet slavi 30. godina dostupnosti u Hrvatskoj

Iako neki od nas kako je ova značajka ekskluzivna za WhatsApp, moramo vam reći da tome ipak nije tako. Veće je konkurentski Signal imao odnosno ima sličnu mogućnost pod nazivom „Note to self”.

tekst1naslovna 4

Iako vam kod Signala ona ne omogućuje chat s vlastitim brojem, donosi vam mogućnost zabilježbe nekih kraćih bilješki odnosno upisivanja adresa ili kraćih dokumenata.

Snapdragon 8 Gen 2 – top performanse, 200 MP kamera i Wi-Fi 7

I Telegram također ima sličnu mogućnost koju on naziva „Spremljene poruke”. Znači kako WhatsApp nije prvi u ovome već možemo slobodno reći posljednji u donošenju ove značajke.

Koji dizajn maskice za mobitel je najpoželjniji?

A kako će to korisnici prihvatiti naravno ostaje samo za vidjeti. WhatsApp u posljednje vrijeme zaista užurbano radi na donošenju novih značajki (što beta što finalnih).

tekst1sl5

Sve u cilju kako bi WhatsApp i dalje bio na samom vrhu ili pri vrhu kada se govori o servisima za komunikaciju i razmjenu poruka. Meta je u posljednjem vremenu također u problemu jer je donijela odluku kako mora dati otkaze za ukupno 11.000 svojih zaposlenika.

ROX Beauty Black Friday ponuda

Pa i ne čudi ubrzano donošenje novih značajki za sve njezine servise i „alate” a dobro znamo kako su to redom: Facebook, Messenger, Instagram i WhatsApp. Kako smo već i naveli glavni i zadnji sud „odobrenja ili odbacivanja” donijeti će sami korisnici.

Najčitanije