huawei
tekst1naslovna

WhatsApp pridonosi važnosti „bitnih poruka”

WhatsApp još jednom u nizu donosi novitete za korisnike a o tome dali su korisnika ili ne, to će se vidjeti.

Izgleda kako WhatsApp s vremena na vrijeme ima zaista ozbiljne i hvale vrijedne nadogradnje svoje platforme za komunikaciju ali dali je to i danas slučaj?

Boks (Teška kategorija): Babić – Rozanski / Gdje gledati?

Za potrebe današnjeg teksta bit će se potrebno vratiti u 2020. godinu kada je WhatsApp predstavio novitet. Radilo se tada o mogućnosti „brisanja” odnosno nestajanja (nakon nekog vremena) poruka unutar komunikacije.

tekst1sl1 8

Naravno dozvolu za takvo nestajanje poruka morao je dati onaj koji je tu poruku napisao unutar razgovora. Ako se pitate zašto smo baš tako započeti današnji članak, onda ćemo istaknuti kako je to izuzetno bitno.

Samsung Galaxy Watch 6 – moćni Exynos W980 i dizajnerske novine

Bitno je za ono što vam danas imamo za reći a dotiče se ponovno poruka pa čak i onih poruka koje „nestaju” nakon određenog razdoblja.

TikTok – na rubu zabrane u Americi

Te 2020. godine WhatsApp je predstavio tržištu značajku „Disappearing Messages” a danas je WhatsApp predstavio „obrnutu” značajku pod imenom „Keep in Chat”.

tekst2sl5

Sada će vama po samom imenu ovo biti vrlo zbunjujuće jer jedna donosi mogućnost nestajanja poruka, dok druga zadržava te poruke u razgovoru.

Telefon na ruci: meanIT Smartwatch M40 Call

Ali ono što je posebnost ove potonje novine je mogućnost isticanja pojedinih poruka u razgovoru. Neovisno koji sudionik u razgovoru to poželi napraviti.

tekst2naslovna 3

Ipak recimo za primjer ako to poželi napraviti osoba koja nije poslala (kreirana) tu poruku, za zadržavanje u razgovoru potrebno je zatražiti kreatora.

TIPA: Huawei P60 Pro je najbolji foto mobitel 2023

Ovo nam još uvijek zvuči malo zbunjujuće ali vjerujemo kada ova značajka bude javno dostupna, kako će svima biti sve mnogo jasnije.

Netflix bilježi povećanje korisnika – zabrana se isplatila

Iako vjerujemo kako se ova značajka „Keep in Chat” i neće baš previše koristiti pri svakodnevnoj komunikaciji, svakako vrijedi i dobro je znati da „tu negdje postoji” unutar WhatsApp platforme.

tekst3naslovna 6

Sve one poruke koje odlučite zadržati bit će spremljene u mapu „čuvane poruke”. Kako smo i rekli tek treba ova značajka postati globalna za sve korisnike WhatsApp platforme.

HAKOM testirao: najbolja mobilna mreža je…

A kako navode iz sjedišta tvrtke, ono će se desiti unutar nekoliko tjedana. Jer treba proteći određeno vrijeme kako bi svi dobili značajku „Keep in chat” – jer ista ide (dostupnošću) putem regija, korak po korak.

tekst1naslovna 4

Hoće li se zaista ova mogućnost koristiti u svakodnevnim razgovorima, pokazat će vrijeme koje je pred nama.

RoboTaxi: Didi Neuron – budućnost kakva nas očekuje?

Čini nam se da je i dalje vrlo jednostavno koristit „uobičajene poruke” u odnosu na ove koje mogu nestati, pa one te koje mogu nestati, naknadno zadržavati i označavati ih bitnima.

Započeo Xiaomi Fan Festival 2023.

Ovo nam zaista ovako na prvu izgleda besmisleno ali tko smo mi da „sudimo” velikoj Meti koja stoji iz WhatsApp platforme, to svi jako dobro znamo. Jer kako Mark Zuckerberg kaže tako će i biti a ovo je i još jedan njegov pokušaj da ostane „na vrhu”.

Najčitanije