Banner
tekst1naslovna 4

WhatsApp donosi kvalitetniju aplikaciju za operativne sustave

WhatsApp radi na nativnoj aplikaciji za Windows i MacOS operativne sustave.

Postojeća WhatsApp aplikacija za stolna i prijenosna računala radi poprilično dobro. No ipak ima dosta „mušica” i mnogi se žale na njezin rad. Stoga je WhatsApp to iskustvo odlučio malo pojednostaviti i uskoro će objaviti nativnu aplikaciju za Windows operativni sustav.

Samsung smanjuje proizvodnju pametnih telefona za 2022. godinu

U suštini radi se o mogućnosti korištenja WhatsApp servisa za komunikaciju unutar web preglednika (web browsera). Bez dodatne potrebe za logiranjem odnosno dodatnim radnjama prijave.

tekst1sl1 7

Svi oni koji za sada koriste WhatsApp na Windowsima, znaju kako je ponekad mukotrpno odraditi koju pa i najobičniju radnju a od skora će to sve postati prošlost.

Android 13 dostupan za preuzimanje?

Ovo dolazi također u paketu noviteta o kojima već duže vrijeme pišemo na našim stranicama. A sve u želji da WhatsApp i dalje ostane pri vrhu (nećemo reći „broj 1”) kada su u pitanju alati i servisu za komunikaciju.

tekst2sl1 3

Tu je i Viber, odnosno Telegram i Zoom. Koji je svoju popularnost globalno stekao za vrijeme pandemije COVID-19 virusa. Osim noviteta veznog uz dolazak nativne aplikacije na Windows, radi se i na zasebnost aplikaciji isključivo namijenjenoj MacOS platformi, odnosno Apple računalima.

Stariji Galaxy Z Fold mobiteli dobivaju neke značajke sa Z Fold 4

I onda je također još u izradi odnosno u beta načinu testiranja. Te kao takva nije dostupna široj javnosti za korištenje ali smo sigurni kako će se to uskoro promijeniti, odnosno kako će testiranje beta verzije biti moguće.

WhatsApp spaja značajke Androida i Desktop iskustva korištenja

Potrebno je naglasiti kako će se korištenje nativne aplikacije a isto tako one namijenjene MacOS platformi, biti potrebno prijaviti se s brojem mobitela na koji je WhatsApp prijavljen.

tekst1sl5

Te ako se unutar 14 dana ne izvrši prijava na WhatsApp putem pametnog telefona, prijava unutar aplikacije na računalu bit će onemogućena (izbrisana).

Apple iOS 16 u radu sa iPhone 14 Pro – kako bi to izgledalo

Posebnost ovih aplikacija leži u tome što će biti moguće koristiti do četiri povezana uređaja dok je vaš pametni telefon (gdje se nalazi primarni WhatsApp) izvan mreže.

Gorilla Glass slavi 15 godina – kako je sve počelo?

Nadolazeće aplikacije odnosno verzije WhatsApp aplikacije znatno su brže i fluidnije pri radu od dosadašnjih. Zauzimaju manje resursa pri radu što je i WhatsApp-u bio i krajnji cilj koji su ostvarili.

tekst2naslovna

Iako nam za sada nije poznato kako bi smo po prvi puta mogli uživati u novim WhatsApp aplikacijama, rečeno je kako do toga neće proteći još dugo vremena.

Google koristi umjetnu inteligenciju (AI) za bolje pretraživanje

Ostaje nam samo da se zapitamo koji je idući korak WhatsApp-a koji čeka negdje „u uglu” svoje ostvarenje i krajnji cilj. Moramo reći kako bi i konkurencija bila bolja da se malo ugleda na WhatsApp i kako ovaj servis za komunikaciju to radi u posljednje vrijeme, za svaku pohvalu.

Najčitanije