Banner
Huawei Watch GT 3

Pronađite savršen pametni sat za sebe ili svoje najmilije!

Tijekom posljednjih nekoliko godina Huawei je postao jedan od vodećih svjetskih proizvođača nosivih uređaja, a najnoviji Watch GT 3 kombinira izvrsnu bateriju, atraktivan dizajn i precizne senzore

Svi pametni satovi i pametne narukvice koje proizvodi Huawei kombiniraju nevjerojatne mogućnosti praćenja fizičke aktivnosti i zdravlja sa zadivljujućim dizajnom i iznimno dugim vijekom trajanja baterije. Nakon godina razvoja, Huawei nosivi uređaji postali su velika obitelj s raznim linijama proizvoda koji su posvećeni različitim ciljnim skupinama.

Huawei portfelj nosivih uređaja uključuje pametne satove, sportske pametne satove i pametne narukvice koji zadovoljavaju različite potrebe različitih korisnika.

Huawei Watch GT 3 1

Tvrtka je nedavno lansirala svoje najnovije izdanje – najnoviji Huawei Watch GT 3 serije. Provjerite koji će vam nosivi uređaj najviše pristajati za nadolazeću zimsku sezonu!

Huawei Watch GT 3 serije

Ako želite voditi zdrav način života i uklopiti tjelovježbu u svoj užurbani raspored, Huawei Watch GT serija dolazi sa znanstvenim značajkama koje će vam omogućiti bolje upravljanje zdravljem i kondicijom.

Huawei Watch GT 3 serija cilja na znanstveno utemeljeno praćenje aktivnosti koje će vam pomoći da ostanete aktivni u svakodnevnom životu zahvaljujući naprednim funkcijama praćenja kondicije, uključujući stalno praćenje otkucaja srca, SpO2 i stresa, i precizno praćenje sna.

Ali, nisu samo pametne značajke ono što definira Watch GT 3 seriju. Još jedan značajan faktor je zadivljujući dizajn. Uz Huawei Watch GT 3 možete birati između dva modela – smjeliji od 46 mm i nježniji od 42 mm.

GT3 8
Powder skiing on a sunny day.

Huawei Watch GT 3 teži samo 42,6 g (bez remena) i ukupne je debljine 11 mm. Sat je lagan unatoč velikom zaslonu od 326 ppi. Zaslon može prikazati puno sadržaja i tako vas oslobađa potrebe da neprestano povlačite prstom preko ekrana kako biste dobili više podataka. Već na prvi pogled možete dobiti puno informacija.

Verzija od 46 mm zapanjujuće podsjeća na klasične, elegantne satove. Huawei Watch GT 3 od 42 mm savršena je opcija ako preferirate nježniji dizajn pa je idealan izbor za žene. Ne samo da je manji, već je i lakši (35 g) i tanji (10,2 mm), što korisnicima donosi suptilnije iskustvo nošenja.

Brojčanik je manji, ali zahvaljujući zaslonu od od 352 ppi, sadržaj se prikazuje do najsitnijih detalja i u živim bojama. Baš kao sat od 46 mm, Huawei Watch GT 3 42 mm podsjeća na klasične satove. Linije i oblici sata su glatki i elegantni, prateći aktualni modni trend vrhunskog i jednostavnog dizajna.

GT3 1

Kako bi ispunili zahtjeve korisnika, obje verzije imaju izuzetno dugo trajanje baterije i zahvaljujući tome su prevladale bolnu točku industrije – baterije kratkog vijeka trajanja koje zahtijevaju često punjenje. Iznimno dugo dvotjedno trajanje baterije kod Watch GT 3 od 46 mm nije samo započelo novo poglavlje za pametne satove, već je i poboljšalo zdravlje i kondiciju korisnika.

Tehnologija za sve – osigurajte aktivno upravljanje zdravljem

Bez obzira na to pruža li poticaj za kvalitetniji život ili usvajanje zdravih navika, iznimno dugo trajanje baterije ili moderan dizajn, Huawei nosivi uređaji dosljedno pružaju ove značajke i omogućuju cjelovito upravljanje zdravljem.

Huawei Watch GT 3 Series local launch 04

Huawei kompliciranu znanost pretvara u jednostavno korisničko iskustvo.

Zapravo, mnoge značajke sata razvijene su u Huawei Health Labu. Na primjer, složeni R&D testovi korišteni su za razvoj točnih algoritama za praćenje kalorija, VO2 max ili otkucaja srca kako bi se korisnicima pružilo najjednostavnije iskustvo. Sve što trebate je nositi tehnologiju kako biste lako došli do informacija.

Trenutačno se Huawei Health Lab širi diljem svijeta. Od pametnih narukvica do pametnih satova, Huawei nosivi uređaji formirali su kompletan set proizvoda. Svi dolaze s mogućnostima upravljanja zdravljem i kondicijom, i specijalizirani su za određena područja kako bi svatko mogao pronaći nosivi proizvod koji mu odgovara.

Uz Huawei Watch GT 3, Huawei je nedavno lansirao i nova 9 pametni telefon, te Huawei MateBook 14s laptop i MateView GT monitor.

Najčitanije