Banner
1 3

VW najavio redizajn ID.3 modela – isporuka kreće u Q4 2023.

Iako se ovome i nismo baš nadali, VW ID.3 donosi redizajn.

Velika većina vas zasigurno očekuje kako će VW uskoro predstaviti novi električni model svojeg „prepoznatljivog strujića”. Logičkim razmišljanjem bilo bi to neki redizajn ID.4 – ali ne VW će nas počastiti redizajnom VW ID.3 modela.

FIAT prvi na svijetu otvara „virtualni” prodajni salon

Potonji je predstavljen 2020. godine dok je najavljen bio 2019. godine. VW je rekao kako će „ponovno predstaviti” ID.3 model na kojega u suštini možemo gledati (kako bi se to reklo u auto svijetu) kao na redizejniranu verziju.

1 4

Ono se vidi i po pitanju dizajna kako s vanjske tako i s unutrašnje strane. Dok će neke „poveznice” ostati od nekada aktualnog ID .3 modela, velika većina novih detalja i značajki bit će u potpunosti nova i po prvi puta primijenjena kada se priča o VW ID modelima električnih automobila.

Sony električni automobil imati će „ugrađeni” PlayStation 5

Rekli smo kako će unutrašnjost dobiti neke novitete odnosno izmijenjeni dizajn u odnosu na aktualni VW ID.3. To se u prvom redu očituje pri središnjoj (centralnoj) konzoli koja će sada iznositi 12”(u aktualnom ID.3 ono iznosi 10”) zaslon (računalo).

3 3

Ali i mogućnost uklanjanja dijela između vozača i suvozača gdje će biti ostava za čaše.

VW ID.3 (Redizajn) – [Foto]:

Mogućnosti prtljažnika također će biti modularne (kako to vole reći ovih iz VW).

Peugeot početkom 2023. godine najavljuje svoj koncept elektrifikacije

Iako trenutni ID.3 također ima tako neke značajke uz mogućnost nadoplate ali u nadolazećem VW ID.3 to će postati „standardni” dio opreme. Novi VW ID.3 dolazit će čak u pet izvedbi: Life, Business, Style, Max, Tour.

Te će „početna” Life izvedenica na tržištu stajati 44.000€. O samim značajkama snage odnosno kako bi se to reklo „motoru” za sada i nema baš previše priče.

Poljska “Izera” donosi koncept dva modela električnih vozila

Ali pošto se od nadolazećeg modela VW ID.3 očekuje da više promijene donese na vizualnom planu, očekuje se kako će sama snaga i performanse ostati „slične ili iste” kao i kod aktualnog ID.3 modela.

5

Tako možemo reći kako aktualni VW ID.3 (predstavljen 2020.) donosi snagu od 110kW, dok baterija raspolaže sa 45kWh. Od 0 do 100 VW ID.3 „poteže” za 8,9sec i ima mogućnost prelaska (s jednim punjenjem) put od 348km.

Tesla donosi „Superchargere” za vozila koja nisu Tesla

Njegova maksimalna brzina je 160km/h što je i sasvim dovoljno za jedan „mali električni” gradski automobil. Kada smo se dotaknuli značajki kažimo i onda kako je na brzom punjaču (50kW/100kW) od 10% do 80% potrebno 31min vrijeme punjenja.

8

Dok je u pitanju obično „kućno punjenje” za od 0% do 100% potrebno skoro 7 sati, točnije 6h i 57min. Dali se vama sviđa aktualni VW ID.3 ili možda znate nekog da posjeduje (koristi) navedeni VW ID.3? Slobodno nam se javite u komentare i kažite nam vaše mišljenje.

Najčitanije