Banner
tekst2naslovna 1

Vivo uskoro predstavlja X Fold – sklopivi pametni telefon

Vivo X Fold bit će (možda) predstavljen 28.03.2022. Prvi preklopni Vivo pametni telefon.

Nema sumnje kako je pojavom prve generacije Samsung Galaxy Z Flip i Galaxy Z Fold pametnih telefona, tržište „zahvatila” groznica sklopivih pametnih telefona. Bez obzira kako konzumenti (kupci) reagiraju na navedeno, tržište iz dana u dan sve više poprima sklopive modele.

Redmi Watch 2 Lite recenzija

Neki proizvođači su već predstaviti svoje modele poput Huawei P50 Pocket (RECENZIJA!)a neki (kao što je Samsung) rade na razvoju već četvrte generacije i rade na razvoju dvostruko sklopivih modela (Galaxy Fold S).

Samsung Galaxy Z Fold / Z Flip 4 – nove glasine na dlanu

Usprkos tome Samsung je trenutno „kralj” ponude sklopivih modela pametnih telefona ali to ne znači da i ostali proizvođači ne žele okušati „dio tržišnog kolača”. Jedan od njih je svakako i Vivo.

tekst2sl1 6

Koji je najavio da je uskoro predstaviti svoj prvi sklopivi pametnih telefoni i kako je razvoj na navedenom modelu već započeo. Vivo X Fold bit će naziv nadolazećeg sklopivog pametnog telefona ovoga proizvođača.

Vivo radi na moćnom Adroid tabletu

Priča se kako će 28.03.2022. (Ponedjeljak) Vivo donijeti još iznenađenja (za sada nije poznato hoće li riječ biti o događaju). Događaju na kojem bi mogli po prvi puta ugledati Vivo X Fold sklopivi telefon a samim time i datum dolaska na tržište.

tekst2sl2 8

Značajke koje bi Vivo X Fold trebao imati navod,i se Snapdragon 8 Gen 1 chipset. Unutarnji zaslon (kada je Vivo X Fold otvoren) raspolagat će sa 8,03” QHD+ rezolucijom zaslona i stopom osvježenja prikaza od 120Hz.

Apple iPhone 14 Pro / Pro Max – dimenzije poznate, razlike ima ali?

Priča se kako će Vivo X Fold donositi bateriju kapaciteta 4,600mAh te će imati mogućnost brzog punjenja od 80W, dok će bežično punjenje ići pri brzini od 50W. Na priloženim fotografijama jasno se vidi i okrugli modul kamere nešto slično kao što je slučaj kod Huawei P50 modela pametnih telefona.

tekst2sl4 4

Unutar modula kamere nalazit će se četiri leće za sada nepoznatih rezolucija. Ovo su otprilike za sada sve značajke koje imamo ali potrebno je strpjeti se do Ponedjeljka kako bi o svemu mogli nešto više reći.

Samsung do kraja godine predstavlja N4 uređaj, o čemu se radi?

Nadamo se kako će cijena biti pristupačna za široku masu kupaca, dostupnost. Render također prikazuje i prednji zaslon (kada je telefon sklopljen) a upravo ondje vidimo punch-hole prorez gdje se nalazi prednja (selfie) kamera.

tekst2sl3 5

Sve veći broj dolaska sklopivih pametnih telefona rezultira nižim (dostupnijim) cijenama za kupce. Mišljenja smo odnosno nadamo se kako cijena nadolazećeg Vivo X Fold sklopivog pametnog telefona neće biti ni približni 2,000$ ali to su samo naše želje i nadanja.

Xiaomi imao odlične prodaje rezultate za fiskalnu 2021. godinu

Kao što smo i rekli treba pričekati 28.03.2022. da bi o svemu mogli podrobnije pisati i navesti ono što nas i kada očekuje vezano za Vivo X Fold.

Najčitanije