Banner
naslovna1 1

Vivo Watch 3 prikazuje svoj izgled i prije predstavljanja

Pisali smo kako će 13.11.2023. Vivo predstaviti X100 model pametnog telefona ali i Watch 3 pametni sat. Danas ćemo nešto više reći o pametnom satu i vidjeti njegov izgled.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Svijet tehnologije i pametnih uređaja se neprestano razvija, a jedan od najuzbudljivijih trenutaka za ljubitelje pametnih satova i pametnih telefona je predstavljanje novih uređaja.

Samsung Galaxy S24 Ultra dobiva Titanium

I upravo takav trenutak nam se bliži jer Vivo, poznati proizvođač pametnih uređaja, priprema se za lansiranje svog najnovijeg pametnog sata – Vivo Watch 3. Ovaj događaj će se odigrati 13. studenog 2023. godine, a danas ćemo vam otkriti nekoliko intrigantnih detalja o nadolazećem pametnom satu.

1 3

Vivo je stekao ugled kao kompanija koja pruža visokokvalitetne pametne uređaje, a Vivo Watch 3 će biti nastavak te tradicije. S nestrpljenjem iščekujemo što će ovaj pametni sat donijeti na tržište.

Vivo X100 (Pro) donosi razne boje kućišta i prve prikaze moći kamere

Vivo Watch 3 će biti lansiran zajedno s flagship pametnim telefonom Vivo X100, što će stvoriti pravu tehničku sinergiju između ta dva uređaja. Sada, zahvaljujući službenim slikama, imamo priliku zaviriti u dizajn ovog pametnog sata prije nego što ga uistinu vidimo na tržištu.

2 2

Prve slike Vivo Watch 3 otkrivaju nam nekoliko ključnih karakteristika ovog uređaja. Na prvi pogled, primjetna je prisutnost digitalne krune koja će služiti za navigaciju po sučelju.

Vivo X100 i Vivo Watch 3 na tržište dolaze 13.11.2023.

To je važna inovacija koja će korisnicima omogućiti brži i lakši pristup raznim funkcijama uređaja. Osim toga, slika nam pokazuje i bočnu tipku na satu koja će pružiti dodatne mogućnosti kontrole.

3 2

Još jedna značajka koja je naznačena na slikama je prisutnost zvučnika i izreza za mikrofon. To sugerira da će Vivo Watch 3 vjerojatno podržavati glasovne pozive. Ovo je važna karakteristika jer će omogućiti korisnicima da budu još povezaniji, čak i kada nisu u blizini svog pametnog telefona.

Vivo OriginOS 4 predstavljen – donosimo značajke i datum dolaska [lista uređaja]

Što se tiče dizajna, očekujemo da će Vivo Watch 3 biti dostupan u najmanje dvije opcije boja – crnoj i bež. Ovo će korisnicima omogućiti da odaberu onu koja najbolje odgovara njihovom stilu i preferencijama.

4 3

Jedna od najuzbudljivijih informacija o Vivo Watch 3 je njegova operativna platforma. Ovaj pametni sat će debitirati s Vivo vlastitim operativnim sustavom BlueOS.

Popularni fotograf i avanturist otkriva tajnu svog uspjeha  

Ovaj operativni sustav razvijen je na programskom jeziku Rust i obećava besprijekorno iskustvo korisnicima. BlueOS će podržavati različite načine unosa, uključujući glasovne komande i geste, što će korisnicima omogućiti jednostavno i intuitivno korištenje uređaja.

2 1

Još jedna ključna prednost BlueOS-a je njegova sposobnost da se besprijekorno poveže s Vivo pametnim telefonima i drugim nosivim uređajima iz Vivo ekosustava. Ovo će omogućiti korisnicima da maksimalno iskoriste sve prednosti povezanih uređaja i stvore potpuno integrirano iskustvo.

Samsung Galaxy S24 serija na tržište će 17.01.2024.

Uz to, Vivo Watch 3 će vjerojatno imati niz fitness i zdravstvenih funkcija koje će pratiti korisnikovo stanje i aktivnosti. S obzirom na sve veći naglasak na zdravlju i kondiciji, ove funkcije će biti posebno dobrodošle.

1 2

Svi ovi detalji sugeriraju da će Vivo Watch 3 biti značajan dodatak tržištu pametnih satova. Sudeći prema dosadašnjem uspjehu Vivo uređaja, možemo očekivati da će i ovaj pametni sat privući mnogo pažnje i postati popularan izbor među korisnicima.

YouTube Premium podiže cijene na određenim tržištima

13. studenog 2023. godine će biti datum kada ćemo konačno vidjeti Vivo Watch 3 u akciji i saznati sve detalje o njegovim karakteristikama, funkcijama i cijeni.

Apple iPhone 16 Pro dobiti će ljevane staklene leće

Do tada, ostaje nam da iščekujemo s nestrpljenjem i nadamo se da će ovaj uređaj opravdati očekivanja koja su postavljena pred njega. Vivo je već dokazao svoju predanost inovacijama i kvaliteti, pa ne sumnjamo da će i ovaj pametni sat biti još jedan korak naprijed u svijetu tehnologije.

Najčitanije