Banner
VivoTWS2

Vivo predstavlja nasljednika TWS Bluetooth slušalica – nalik na AirPods Pro

Vivo donosi TWS 2 Bluetooth slušalice

Popularnost Bluetooth slušalice u posljednje vrijeme je uzeo i više nego maha. Različiti proizvođači s različitim modelima, značajkama preplavili su tržište. Naravno sve je započelo s predstavljanjem Apple AirPods te Samsung Galaxy Buds Bluetooth slušalica, da bi kasnije i ostali to „kopirat” i krenuli tim stopama. Danas govorimo o skorašnjem predstavljanju novih Bluetooth slušalice tvrtke Vivo.

Samsung Galaxy S8/S8+ došao je svome kraju kada je riječ o ažuriranjima

Imena TWS 2 Vivo želi uzeti dio tržišnog kolača Samsung-u i Apple-u ali i ostalima. Kada je u pitanju dizajn (kao što se može vidjeti na slikama te video-zapisu) TWS 2 jesu uvelike nalik na AirPods Max slušalice ali donose i nešto svoje u dizajnu/izgledu.

Vivo TWS 2

Vivo TWS 2 imaju kraću dužinu slušalica kao i gumb za „blokiranje” vanjskog šuma, izoliranje šumova iz okoline. O prianjanju na uši nećemo ništa previše reći ali kako navodi Vivo tu se ne treba posebno brinuti jer će TWS 2 pristati na bilo koje tip ušiju. Kutijica, kućište slušalica po izgledu izgledaju veće u odnosu na prethodnika (da dobro ste pročitali Vivo je već prošle godine predstavio prvi TWS model) što sugerira i manju odnosno rjeđu potrebu za posezanjem punjača.

Xiaomi otvara 4. Mi Store, u Osijeku

Datum predstavljanja navodi se 20.05 što je za koji dan, dok se početak prodaje navodi 01.06.2021. Cijena za sada nije poznata (premda se šuška o 57£ (GBP) a mi se nadamo kako ćemo ih imati prilike iskušati kao što smo nedavno isprobali Huawei FreeBuds 4i Bluetooth slušalice.

Najčitanije