Banner
tekst1sl1 11

Vivo predstavio Pad Air – Snapdragon 870, LCD zaslon sa 144Hz

Vivo je predstavio novi "najtanji" tablet imena Air Pad.

Vivo je na hrvatkom tržištu ima sada više od godine dana, te se stoga uskoro može očekivati dolazak njihovog najnovijeg modela tableta na police.

Huawei i Ericsson sklopili partnerstvo pri razvoju 5G patenata

Riječ je o svježe lansiranom Android tabletu čije ključne karakteristike ističu njegovu kompaktnu formu i iznimnu lakoću. Sve to dolazi u kombinaciji sa snažnim Snapdragon 870 čipsetom te impresivnom stopom osvježenja zaslona od 144 Hz.

tekst1sl1 11

Ovaj uređaj, nazvan Pad Air, može se smatrati pristupačnijom verzijom dobro poznatog Vivo Pad2 modela koji je prvi put ugledao svjetlo dana u travnju.

Snapdragon G serija – G1, G2 donosi “moć” flagshipa na mobilne konzole

Pad Air dolazi sa manjim 11,5-inčnim zaslonom, pokreće ga Snapdragon 870 čipset i ima bateriju kapaciteta 8500 mAh koja se može brzo napuniti snagom od 44 W.

tekst1sl2 9

Zaslon Pad Aira ima dijagonalu od 11,5 inča i koristi IPS LCD tehnologiju, s rezolucijom od 1840 x 2800 piksela te izuzetno brzom stopom osvježenja od 144 Hz.

Vivo Pad2 – Dimensity 9200 i baterija od 10,000mAh

S omjerom slike 3:2, zaslon pruža visokokvalitetni prikaz, a prednja kamera rezolucije 5 MP omogućuje jasne video pozive i selfije. Na stražnjoj strani tableta smještena je primarna kamera od 8 MP, diskretno integrirana u kružno kućište.

tekst1sl3 6

Performanse Pad Aira podupire Qualcommov Snapdragon 870 čipset u kombinaciji s opcijama radne memorije od 8 GB ili 12 GB te do 512 GB interne pohrane. Što se tiče softvera, uređaj radi na OriginOS 3, baziranom na Androidu 13, što omogućuje glatko korisničko iskustvo.

Vivo i Sony zajedno razvili senzor kamere za X100 seriju telefona

Također, tablet podržava unos putem olovke zvane vivo Pencil2, koja se prodaje zasebno, pružajući korisnicima mogućnost crtanja i bilježenja svojih kreativnih zamisli.

tekst1sl4 2

Vivo Pad Air dolazi u atraktivnim bojama poput Brave Powder, Free Blue i Easy Silver. Cijene se kreću od 1.799 kineskih juana (oko 247 američkih dolara) za osnovni model s 8 GB RAM-a i 128 GB pohrane, dok će najmoćnija verzija s 12 GB RAM-a i 512 GB pohrane koštati 2.599 kineskih juana (oko 357 američkih dolara). S obzirom na svoje karakteristike i cijene, Vivo Pad Air predstavlja konkurentan izbor na tržištu tableta.

Samsung Galaxy S24 Ultra – pogledajte adute na videu

Uvidjet ćemo kako će kupci reagirati na ovaj model Vivo tableta. Prve informacije sugeriraju iznimno pozitivan interes. No, valja istaknuti da će biti potrebno proći neko vrijeme kako bi se dublje razumjelo puls tržišta.

tekst1sl5 2

Bez obzira na sve, čini se vjerojatnim da će Vivo Pad Air postići izvanredne rezultate, posebno s obzirom na estetsku sličnost s nekim Apple iPad dizajnom koja se očituje u samim obrisima tableta. Kao što smo već napomenuli, trebat će strpljenja da vidimo hoće li se kupci odlučiti za skuplji i moćniji Vivo Pad2 ili će radije dati šansu pristupačnijem, ali manje potentnom modelu – Vivo Pad Air.

iPhone SE 4 (2024.) – što donosi i kad dolazi

Kojem od dva navedena modela biste vi dali priliku? Dali bi vaš odabir bio Vivo Pad2 ili pak Vivo Pad Air? Vaša mišljenja slobodno nam pišite u komentare.

Najčitanije