huawei
tekst3naslovna 3

Vivo Pad2 – Dimensity 9200 i baterija od 10,000mAh

Vivo Pad2 "flagship" je predstavnik tablet uređaja. S Dimensity 9200 čipom te 12GB radne memorije zaista je sposoban svaki zadatak odraditi "kao od šale".

Proizvođač Vivo već je odavno poznat na globalnom ali i na našem domaćem (Hrvatskom) tržištu. Vivo je upravo na aktualnom događaju predstavio čitav niz novih uređaja među kojima se ponajviše ističu oni sklopivi ali i jedan tablet.

Telegram dobiva čitav niz noviteta – zaista vrijedno svake pohvale

Njegovo ime je Pad2 te zaista se radi o vrhunskom, možemo slobodno osloviti ga sa „flagship” pridjevom – tablet uređaja. Ne samo dizajnerski već taj flagship – premium osjećaj jasno se vidi i u unutrašnjosti tableta.

tekst3sl1 1

Dovoljno je reći kako Vivo Pad2 pokreće Dimensity 9200 čip uparen sa 12GB radne te 512GB interne memorije.

Idealna prilika: Crucial P3 Plus 4TB SSD za 225$

Ipak da se vratimo na ono najbitnije što je kod svakog tableta presudan element za njegovu kupovinu a i samo korištenje – zaslon.

Apple MacBook Air 15 – korak unazad kada je u pitanju snaga

Vivo Pad2 donosi 12,1” IPS LCD zaslon rezolucije 1800x2880pix sa stopom osvježavanja prikaza od 144Hz.

tekst3sl7

Omjer stranica koju Vivo Pad2 posjeduje je 7:5 što bi osobito trebalo doći do izražaja kada tablet koristiti u okomitom načinu rada (odnosno uspravno).

tekst3sl3 1

Čitav tablet uklopljen je u metalno unibody kućište koje donosi četiri „uparena” zvučnika s Golden Ear značajkama. Po pitanju kamera i kvalitete istih Vivo Pad2 svakako ne zaostaje za konkurencijom.

Samsung Galaxy Watch 6 – moćni Exynos W980 i dizajnerske novine

Stražnja strana donosi modul gdje se smjestila glavna kamera sa rezolucijom od 13MP, te isto tako ovdje je svoje mjesto našla i makro kamera rezolucije 2MP.

tekst3sl6

Dok prednja strana donosi selfie kameru rezolucije 8MP. Već smo naveli kako Vivo Pad2 donosi 10,000mAh bateriju koja podržava brzo punjenje pri snazi od 44W.Softverska strana priče za Vivo Pad2 odrađena je pomoću OriginOS3.

Xiaomi 13 Ultra – do sitnih detalja [Video]

No osim samog tableta, Vivo je također predstavio i „popratnu opremu” namijenjenu za ovaj tablet. Riječ je o bluetooth tipkovnici koja sjajno pristaje uz dizajnerske obrise Vivo Pad2 tableta.

Sama tipkovnica donosi i ugrađeni trackpad pa će čitavo iskustvo korištenja biti istovjetno onome kao da se koristi odnosno odrađuje neki zadatak na prijenosnom računalu.

Telefon na ruci: meanIT Smartwatch M40 Call

Osim tipkovnice Vivo Pad2 dobio je i drugu generaciju „olovke” koja se na tablet „kači” s na bočnu stranu Vivo Pad2 tableta putem magneta.

Vivo Pad2 bit će dostupan u sivoj, plavoj te ljubičastoj boji. Po pitanju cijena i globalne dostupnosti za sada nema previše govora, zna se kako će Vivo Pad2 doći na globalnom tržište no za sada je isključivo dostupan na domaćem tlu.

Netflix bilježi povećanje korisnika – zabrana se isplatila

Cijene u Kini iznose: 364$ za „osnovni” model (8GB/128GB) te 495$ za „najjači” model (12GB/512GB).

tekst3sl5

Dok ne budemo znali vrijeme dolaska na globalno tržište, isto to vrijeme možemo skratiti pogledom na slike te promo video zapis koji nam Vivo Pad2 donose u najboljem mogućem svjetlu.

Najčitanije