Banner
tekst2sl1 4

Elon Musk određuje koliko tweetova korisnici mogu pročitat u jednom danu

Multimilijarder je rekao da Twitter stvara ova "privremena ograničenja kako bi se pozabavili ekstremnim razinama krađanja podataka i manipulacije sustavom".

*Elon Musk “napušta” Twitter*

Danas je Elon Musk objavio da Twitter sada ograničava broj tweetova koje možete pročitati svaki dan. Multimilijarder je rekao da Twitter stvara ova “privremena ograničenja kako bi se pozabavili ekstremnim razinama krađanja podataka i manipulacije sustavom”.

WhatsApp pruža mogućnost prijenosa povijest razgovora putem QR koda

Novi nepotvrđeni članovi Twittera sada su ograničeni na gledanje 400 tweetova dnevno, dok postojeći nepotvrđeni članovi mogu čitati 800 tweetova dnevno.

tekst2naslovna 4

Oni koji su verificirani i plaćaju 8 dolara mjesečno Twitteru za verifikaciju mogu pročitati 8000 tweetova svaki dan. Ovo je zapravo povećanje u odnosu na prethodni dan kada su ograničenja bila 300 postova za nove nepotvrđene članove, 600 tweetova za postojeće nepotvrđene članove i 6000 tweetova za verificirane članove.

Android dobiva novi logo – 3D izgled i „moćniji” natpis

Nakon što su kritike počele stizati, Musk je učinio ono čemu je bio sklon otkako je prošlog listopada preuzeo Twitter; odustaje od svog prvog prijedloga i radi prilagodbe.

tekst2naslovna 8

Ali iskreno, na koliko će ljudi vani utjecati ova gornja granica? Koliko vas uopće pogleda 400 tweetova dnevno? A ako Musk vjeruje da će dobiti poplavu pretplatnika spremnih platiti 8 dolara mjesečno za privilegiju čitanja 8000 tweetova dnevno, ideja mu je izrazito loša.

Post – „Twitter novog doba” dostupan za iOS

Problem je u tome što Elon Musk isljučivo “sluša” samo sebe. Prije samo nekoliko dana Twitter je objavio da će njegovi pretplatnici na Twitter Blue od 8 dolara mjesečno moći pisati tweetove koji će sadržavati čak 25.000 znakova.

tekst2sl2 4

To je više od prethodnog ograničenja od 10.000 znakova i daleko više od 280 znakova koje redovni članovi Twittera koji ne plaćaju mogu koristiti u jednom tweetu.

WhatsApp Channels je isto što i Feed na Twitter-u

Ah Twitter, mogao si biti natjecatelj. Sada platforma nije ništa više od tužne parodije same sebe. Jedina stvar koje možemo smisliti je da Musk želi uništiti Twitter i preuzeti veliki otpis poreza.

tekst2naslovna 5

Ili je možda zabrinut zbog reakcije protiv milijardera u SAD-u i želi se smanjiti na milijunaša. Gledajte, bilo je neortodoksnih rukovoditelja i prije; pada mi na pamet bivši izvršni direktor i predsjednik T-Mobilea John Legere.

Samsung Galaxy Z Fold 5 na benchmark testiranju

Ali Legere nije bio samo lud, bio je lud kao lisica i preuzeo je T-Mobile s njegove pozicije pod Sprintom kao četvrtog najvećeg bežičnog pružatelja usluga u SAD-u da postane najinovativniji i najbrže rastući bežični operater koji je sada drugi na Verizon.

tekst2sl2

Ironično, Legere je prošlog studenog tvitao Muska rekavši da bi “možda trebao pokrenuti Twitter“. Možda bi Legere trebao voditi Twitter. U ovoj fazi Twitter treba nekoga tko zna što radi.

Najčitanije