Banner
tekst2naslovna 3

Tvrtka „Nothing” – 23.03.2022. predstavlja prvi pametni telefon (navodno)

Tvrtka suosnivača OnePlus-a, Carl Peia, Nothing 23.03. predstavlja svoj prvi pametni telefon. Znamo kako je pod "kapom" Peia OnePlus ostvario globalni uspjeh a hoće li mu to poći za rukom i s novom tvrtkom.

Kada bi rekli kako tvrtka Nothing uskoro predstavlja svoj prvi proizvod, to vam ne bi značilo mnogo. Ali kada bi rekli kako je riječ o tvrtki suosnivača OnePlus-a odmah bi vam zainteresiranost porasla.

Sony Xperia 1 IV – prikazana na renderima

Suosnivač OnePlus-a, Carl Pei naveo je kako 23.03.2022.  donosi događaj gdje će se predstaviti hardver. A mnogi od nas „navijamo” da to bude pametni telefon što bi značilo kako nakon odlaska iz OnePlus-a, Carl Pei donosi svoj prvi pametni telefon.

Apple iPhone SE (2022) – isti dizajn osnaženi hardver

Kažemo svi se nadamo i navijamo a hoće li tako zaista i biti vidjet ćemo. Jer je sve još uvijek prekriveno velom tajne odnosno Carl je dosta tajnovit. Iz pripadajućeg teasera (najave) ništa se previše ne da zaključiti.

Ali ako bi se vodili glasinama i neimenovanim izvorima govorili bi o pametnom telefonu kojega su neki (sretnici) imali prilike vidjeti. Između njih se navodi i Christian Amon koji je glavni izvršni direktor Qualcomm tvrtke koja proizvodi sveprisutni i dobro nam poznati Snapdragon chipset.

OnePlus Nord CE 2 5G predstavljen, Dimensity 900 i 65W punjenje

Moramo podsjetiti kako je tvrtka Nothing krajem 2021. godine predstavila svoj prvi proizvod (hardver) a riječ je o bežičnim slušalicama – Nothing Ear. U pripadajućem teaseru stoji natpis „Što ako je 2021. bila samo zagrijavanje”?

Suosnivač OnePlusa radi na vlastitom pametnom telefonu

Pripadajući natpis nam daje za razmišljati kako će zaista biti riječ o prvom pametnom telefonu iz tabora „Nothing” odnosno suosnivača OnePlus tvrtke. O samim značajkama, mogućnostima, detaljima za sada nema previše navoda.

tekst2sl1 1

Osim najave koje donosimo u nastavku. Iako o pametnim telefonu iz Nothinga do sada ništa nije rečeno samo je navedeno da se na njemu radi i da model pametnog telefona postoji.

Samsung Smart TV u Hrvatskoj dobio HBO Max

A povučeni iskustvom koje Carl Pei ima u lansiranju pametnih telefona još od vremena provedenog u OnePlus tvrtki, sigurni smo kako će biti riječ o flagship model dostojan svih aktualnih modela.

Petarda iz TCL-a: Predstavili su 5 novih pametnih telefona

Naravno moramo reći kako slobodno možemo zaključiti da će pametni telefon biti pokretan Snapdragon 8 Gen 1 chipsetom te će imati (odnosno bi trebao imati) vrhunske značajke hardvera a i naravno softverske strane. 23.03.2022. gledat ćemo događaj pod nazivom „The Truth” – Istina a nakon toga donijeti ćemo sve detalje o istom, nadamo se pametnom telefonu.

tekst2sl2

Za kraj kažimo kako tvrtku Nothing krasi brojka od 300 zaposlenike te je od predstavljanja prodano 400 tisuća Nothing bežičnih slušalica. U vremenima koja su ispred nas očekujemo dodatne informacije i možda značajke pa i prikaze pametnog telefona suosnivača OnePlus-a, Carla Peia.

HONOR predstavio Magic4 i Magic4 Pro na MWC 2022

OxygenOS ili Android 12 što će pokretati nadolazeći Nothing pametni telefon, ostaje za vidjeti ali mišljenja smo kako će Android ipak „dobiti utrku”.

Najčitanije